Fetels uzskata, ka "Ferrari" ir pārāk lēni 8

 

Foto: Twitter.com

Nozare.lv | 14.jūlijs 2016 11:52

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta komanda "Ferrari" šobrīd ir pārāk lēna, uzskata šīs vienības braucējs vācietis Sebastjans Fetels.

Svētdien aizvadītajā pasaules čempionāta desmitajā posmā, kas norisinājās slavenajā Lielbritānijas trasē Silverstounā, otrs "Ferrari" pilots soms Kimi Reikenens bija piektais, kamēr Fetels ierindojās devītajā pozīcijā.

Šī bija otrā reize šosezon, kad uz goda pjedestāla nespēja kāpt neviens no "Ferrari" braucējiem.

"Svētdiena kopumā nebija mūsu diena. Bijām lēni," pauda Fetels, kurš sacensības sāka no 11.vietas, taču nespēja iesaistīties cīņā par uzvaru, turklāt pēc boksu apmeklējuma, kad viņa formulai tika uzliktas sausā laika riepas, vācieša pilotētais bolīds sagriezās. "Bija īstais brīdis, lai dotos boksos, tomēr zaudēju daudz laika, kad sagriezos. Zaudēju visu iegūto, bet pēc tam jau bija grūti apdzīt citus braucējus."

Šajā posmā jau trešo gadu pēc kārtas uzvarēja mājinieku braucējs Lūiss Hamiltons no "Mercedes" vienības.
Tikmēr pasaules čempionāta kopvērtējuma līderis ir otrs "Mercedes" braucējs Niko Rosbergs no Vācijas, kurš iekrājis 168 punktus, tikai par punktu apsteidzot Hamiltonu.

Savukārt Fetels ar 98 punktiem ir tikai piektais.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Fetelis tika padzīts no Red Bull 14.jūlijs 2016 11:50
16 0 Atbildēt

D. Mateschitz on Vettel: "You don't need a four-time world champion who at best can be best of the rest!"

H. Marko ieteica Sebam 2014.g. sezonā beigt sūdzēties un uzlabot savu sniegumu: "Sebs sūdzas par ļoti sliktu mašīnu jo ir pieradis pie perfektas. Rikardo pārnāca no Toro Rosso, kur bija krietni zemāks līmenis, un katru dienu pateicas Dievam par tik labu mašīnu kā RB10!"

...un šaubu nav, ka Fetels tiks padzīts arī no Ferrari! Jo ātrāk, jo labāk pašiem Ferrari!!!

La_enjambrazon 14.jūlijs 2016 11:47
13 0 Atbildēt

Nu ko var tas blēdis Fetels visu laiku čīkstēt? Pats brauc kā nejēga - taisa piruetes trasē un ar savu nemākulību regulāri uzjautrina skatītājus.

Jorens 14.jūlijs 2016 11:38
12 0 Atbildēt

Šitais pārmaksātais vācu kalējs ir jādzen prom no F1. Pat DTM čempionāts būtu pārāk augsts līmenis priekš šitā FAILteļa.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti