Sezonas 7.posms Jelgavas ielu trasē

 

Foto: Mārtiņš Jankovskis

LaMSF | 6.septembris 2016 8:37

Jau šo sestdien, 10. septembrī, mēs šogad pirmo un vienīgo reizi sezonā tiksimies Jelgavā, kur norisināsies 6. Pro-Kart posms un LMT AA skolu kartinga kausa 4. posms.

Atgādinām, ka vēl līdz trešdienas ( 07.09.) plkst. 24:00 aktīvi notiek dalībnieku pieteikšanās sacensībām. To, kā vienmēr, ir iespējams izdarīt www.prokart.lv mājaslapā, sadaļā “Sacīkstes”. Visi ar sacensībām saistītie noteikumi ir atrodami sadaļā “Noteikumi”.

Jelgavas ielās sacensības norisināsies jau trešo reizi pēc kārtas. Iepriekšējos gadus trase bija izveidota apkārt Hercoga Jēkaba laukumam, savukārt, šogad trase tiks iekārtota pie Stacijas laukuma. Pirmā Pro-Kart seriāla pieredze ar ielu sacīkstēm bija 2012. gadā Liepājā, „Rallijs Kurzeme” ietvaros. Šīs noteikti solās būt ļoti aizraujošas sacensības, gan regulārajiem sezonas braucējiem, kad tiem dalībniekiem, kuri kartingā iekāps tikai šajā sezonas posmā, lai sacenstos Jelgavas ielās. Ielu posms mēdz pulcēt arī daudzus ārzemju braucējus – kaimiņus – igauņus un lietuviešus, kā arī Baltkrievijas, Krievijas, Ukrainas braucējus, un pat dalībnieku, kas atceļojis no Austrijas.

Sacensības kā ierasts iesāksies piektdien ar brīvajiem treniņu braucieniem no plkst. 12:00 – 17:00. Piektdienas vakarā norisināsies arī tradicionālās Igates LeMans sacensības komandām ar nomas kartingiem. Respektīvi, komandā ir 3 dalībnieki un pavisam kopā iespējams pieteikt 20 komandas. Finālā 10 labākas komandas stundu garā braucienā noskaidros labāko.

Savukārt, sestdien, tajā pašā trasē norisināsies, kartinga sacensības un Supermoto sacensības. Šogad TK-Senior klasē startēs arī LTV7 raidījuma „Sporta Studija” žurnālists Armands Tripāns, varēsim sekot līdzi arī viņa sasniegumiem trasē cīnoties ar pieredzējušajiem Pro-Kart un LMT AA dalībniekiem.

Nedaudz par dienas kārtību. Dalībnieku reģistrācija, tehniskā komisija sestdien, norisināsies no plkst. 8:00 – 8:30, paralēli no 8:00 – 9:00 norisināsies arī tehniskā kontrole (pa klasēm). 9:00 sāksies brīvie treniņu braucieni visām klasēm. Dalībnieku sapulce notiks 8:40. Atgādinām, ka dalība sapulcē ir obligāta un lūdzam nekavēt! Dalībnieku novietne, kā parasti, tiek atvērta piektdien 09.09.2016. no plkst. 10:00. Dalībnieku novietnē vietas tiek piešķirtas tikai sacensību dalībniekiem. Vietas netiek iepriekš rezervētas. Sacensību rīkotāji tās piešķirs saskaņā ar secību, kādā dalībnieki ierodas novietnē. Kopējais plānotais sacensību ilgums 10.09.2016. ir no plkst. 8:00 līdz plkst. 20:00. Jāuzsver arī tas, ka piedalīšanās svinīgajā Apbalvošanas ceremonijā ir obligāta, neņemot vērā izcīnītās vietas un godalgas! Dienas plāns ir salīdzinoši garš, bet domājams, ka diena un sacensības būs gana aizraujošas. Lūdzam arī dalībniekus un komandu pārstāvjus akurāti sekot līdzi dienas plānam un piefiksēt izmaiņas dienas plānā, ja tādas būs, un uz tam, protams, reaģēt!

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 4

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti