Baltijas izturības čempionātā Rīgā uzvar lietuvieši, latviešu komandas piedzīvo neveiksmi

 

Foto: Publicitātes attēls

batcc.eu | 11.oktobris 2016 15:07

Notikumiem bagāti Biķernieku trasē tika aizvadītas Baltijas autošosejas čempionāta 4H sacīkšu sezonas pēdējais posms, kur par uzvarētājiem kļuva „Rotoma Racing” komanda no Lietuvas.

Labāko rezultātu starp 4 Latvijas komandām uzrādīja “Bruno Racing”, izcīnot 2. vietu “A2000” klasē.

Cerīgi noslēdzošās sacīkstes uzsāka latviešu komandas “Flash Racing” un “Zvaigzne Motorsport”. “Flash Racing” jau kvalifikācijā uzrādīja pārliecinošu sniegumu un startēja no otrās pozīcijas 25 komandu konkurencē. Diemžēl pēc aptuveni stundas trasē, atrodoties 1. pozīcijā, ekipāža piedzīvoja sadursmi, kā rezultātā bija nepieciešami remontdarbi, kas aizņēma pārāk daudz laika. Rezultātā komanda sacīkstes noslēdza 5. vietā “Diesel” klasē.
Veiksmīgs sacīkšu sākums bija arī “Zvaigzne Motorsport” komandai, kurai izdevās aizcīnīties līdz pat 2. vietai, tomēr komandu pievīla auto dzinējs un tika piedzīvota izstāšanās pēc nedaudz vairāk nekā pus distances veikšanas. Neskatoties uz to, “Zvaigzne Motorsport” spēja izcīnīt 6. vietu absolūtajā komandu kopvērtējumā sezonas griezumā.

“Bruno Racing” komanda izrādījās veiksmīgākā starp latviešiem un, uzrādot stabilu sniegumu, finišēja 13. vietā absolūti un ieņēma 2. vietu savā klasē. Ceturtā latviešu komanda - “Alfa Club racing” komanda - piedzīvoja izstāšanos.

4 stundu izturības sacīkstes sākās slapjā trasē, taču trajektorijas drīz vien sāka žūt un sacīkstes noslēdzās jau uz sausa seguma. Pēdējā posmā kopvērtējumā uzvaru izcīnīja lietuviešu „Rotoma Racing” (GT) komanda, kas ieguva pirmo vietu arī savā klasē. „4 RACE” (GT) komanda sezonas garumā saskārās ar dažādām tehniskām problēmām, bet pēdējā posmā beidzot uzrādīja lielisku rezultātu, kas viņiem ļāva kāpt uz pjedestāla otrā pakāpiena gan posma kopvērtējumā, gan savā klasē. Trešajā pozīcijā ierindojās „Juta Bauer Rally Team” (A3000+) ar rallija braucēju Ramūnu Čapkausku tās sastāvā, kas viņiem deva pirmo vietu savā klasē.

Sacīkšu laikā notika vairākas sadursmes, tāpat komandas cīnījās ar dažādām tehniskām problēmām un izstāšanos piedzīvoja 7 komandas.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti