"Čeko" Peress jokus nesaprot un pēc joka par Trampu pārtrauc līgumu ar privāto sponsoru 1

 

Foto: Instagram.com

Nozare.lv | 11.novembris 2016 16:49

Pirmās formulas (F-1) meksikāņu pilots Serhio Peress pārtraucis līgumu ar savu privāto sponsoru, kas bija publicējis joku pēc Donalda Trampa uzvaras ASV prezidenta vēlēšanās.

Saulesbriļļu uzņēmums "Hawkers" trešdien savā spāņu tvitera kontā ierakstīja, ka meksikāņi var iegādāties brilles, lai paslēptu "asarainās acis, kad rīt būvēsiet sienu".

Frāze atsaucās uz Trampa priekšvēlēšanu kampaņā teikto, ka viņa uzvaras gadījumā uz Meksikas un ASV robežas tiks būvēta siena, ko turklāt darīs par meksikāņu līdzekļiem.

Jau pāris stundu vēlāk "Force India" komandas braucējs Peress turpat tviterī paziņoja, ka pārtrauks līgumu ar uzņēmumu.

"Es neļaušu ņirgāties par manu valsti," uzsvēra braucējs. Tikmēr "Hawkers" par saviem izteikumiem vēlāk atvainojās, nosaucot to par "smagu kļūdu".

Zīmīgi, ka abas puses sadarbību sāka vien šomēnes.

Pašlaik 26 gadus vecajam Peresam jau kopš 15 gadu vecuma galvenais sponsors ir Meksikas bagātākais uzņēmējs Karloss Slims.

Peress F-1 pilota gaitas sāka 2011.gadā, nākamās divas sezonas pavadot "Sauber" vienībā. 2013.gada sezonā meksikānis pārstāvēja "McLaren" vienību, bet kopš 2014.gada startē "Force India" rindās.

Peress karjeras laikā septiņas reizes kāpis uz goda pjedestāla, bet ne reizi nav uzvarējis. Labākais sasniegums kopvērtējumā ir pērn izcīnītā devītā vieta, bet šosezon viņš ar 85 punktiem atrodams septītajā pozīcijā.

 

 
 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
experc 12.novembris 2016 7:09
1 0 Atbildēt

Tiem, kas nesaprot jokus ir grūti dzīvē.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti