Elektrokartingu halle Blue Shock Race svin savu pirmo dzimšanas dienu

 

Foto: Publicitātes attēls

Blue Shosk Race | 22.decembris 2016 7:12

Pirms gada tirdzniecības centrā Riga Plaza tika atvērta viena no pirmajām bērnu elektrokartingu hallēm pasaulē - Blue Shock Race KidsZone.

Tā ir vieta, kurā bērni vecumā no 4 līdz 14 gadiem var spert savus pirmos soļus autosportā un pavadīt laiku, sacenšoties ar citiem vienaudžiem. Ceturtdien, 22. decembrī, Rīgas elektroauto rallija pasaule svin savu pirmo dzimšanas dienu, un svinībās aicināti piedalīties gan mediju pārstāvji, gan Blue Shock Race galvenie atbalstītāji.

Blue Shock Race Rīgas halles vadītājs Niks Jansons atklāj, ka šis gads bijis saspringts, tomēr notikumiem bagāts. “Šī gada laikā piedzīvots ļoti daudz. Pirmais gads bija gan sasniegumiem, gan izaicinājumiem pilns. Mums ir ļoti spēcīga komanda, kura, veiksmīgi komunicējot ar klientiem un sadarbības partneriem, ir īsā laikā daudz panākusi,” atklāj Jansons. “Pirmie pārbaudījumi bija saistīti ar klientu piesaisti un informācijas trūkumu sabiedrībā, taču sadarbībā ar mentoru un vienu no Blue Shock Race dibinātājiem Arti Dauginu sapratām, ka klientiem ir jāzina, kādēļ vērts pie mums ierasties. Mums vajadzēja fiziski doties pie klientiem un parādīt, kāpēc jāapmeklē mūsu halle.” Šī metode nostrādājusi, un klientu skaits šobrīd pamazām pieaug.

Daugins stāsta, ka Rīgas halle ir milzīgs prototips, kurā reālajā dzīvē tika testētas visas Blue Shock Race komandas trakās idejas. “Kā jau tas prototipos notiek, vienmēr bija kādi aspekti, kas jāuzlabo – gan tehniski, gan organizatoriski. Tomēr pēc šī gada esam ārkārtīgi apmierināti ar rādītājiem un gads noslēdzies lieliski. Liels paldies jāsaka komandai, kas ir ieguldījusi milzum daudz enerģijas,” atklāj Daugins.

Šī gada laikā Rīgas hallē notikuši dažādi pasākumi. Sadarbībā ar MILZU! brokastu pārslām kopīgi rīkotas sacensības bērniem - no tām lielākā bija “MILZU! Kauss” mazajiem autosportistiem. Kausa laikā vislielāko pārsteigumu sagādāja klienti, kuri uz katru posmu uzticīgi ieradās ar jaunu entuazismu un gatavību uzlabot savus rezultātus. Blue Shock Race sadarbojas arī ar citiem Latvijas uzņēmumiem, piemēram, biedrību Auto motorsports, kuri veicina elektrokartingu attīstību arī profesionālajā līmenī, Rīga Zooloģisko dārzu, Latvijas Mobilo telefonu, SEB banku, Māmiņu klubu u.c.

Otrā Blue Shock Race trase tika atvērta Liepājā, kur kopš 2016. gada jūlija braukšanu ar kartingiem iespējams izmēģināt ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem. Papildus elektrokartinga braucieniem Blue Shock Race halle Liepājā nodrošina arī iespēju trenēties dronu vadīšanā, virtuālās realitātes spēlēs un iespēju izmēģināt prasmes lāzeru kaujās.

Patiecoties lieliskajai sadarbībai ar “Rīga Plaza” tirdzniecības centru, radītais koncepts ir novērtēts arī ārvalstīs - šobrīd notiek projektu saskaņošana Lietuvā un Igaunijā, nākamgad jauni projekti tiks uzsākt arī citviet Eiropā un ASV. Blue Shock Race pārstāvji atzīst, ka šis ir bijis liels izaicinājums visiem iesaistītajiem, bet svinēt gada jubileju ar ļoti labiem rādītājiem vienmēr ir prieks. Šobrīd atliek tikai virzīties uz priekšu un pilnveidot visas nianses, lai spētu parādīt sevi vislabākajā veidā arī pasaules mērogā.

Blue Shock Race Rīgas halles vadītājs Niks Jansons studiju laikā saņēmis Latvijas Universitātes Biznesa ideju fonda grantu idejas attīstībai un jau vairāk kā divus gadus nodarbojas pārdošanas biznesā. Pirms Blue Shock Race Jansons darbojās Blue Shock Bike, kas ražo un izīrē elektriskos divriteņus. Paralēli darbam Blue Shock Race Rīgas hallē Jansons izgatavo un pārdod bebrādas cimdus.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti