Reinis Nitišs dodas uz Vācijas GP; Starta laiki 2

 

Foto: EKS

RA Events | 3.maijs 2017 17:12

Maijs Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionātā ir intensīvākais mēnesis sezonā, ietverot trīs sacensības četru nedēļu laikā.

Rallijkrosa maratons sāksies jau šajā nedēļas nogalē slavenajā Formula 1 trasē Hokenheimā, vienlaikus ar DTM salonauto seriāla sezonas atklāšanu.

"Hokenheimas posmam rallijkrosa čempionātā ir īpaša vieta, jo sacensību grafiks tiek pakārtots DTM sezonas atklāšanai, turklāt Audi komandai tās ir kā mājas sacensības. Arī pati trase ir interesanta, it īpaši slavenais Sachs līkums, kas seko garai taisnei un pieļauj vairākas, vienlīdz ātras trajektorijas. Sacīkšu organizatori ir veikuši arī izmaiņas Džokerapļa konfigurācijā, padarot to lēnāku.

Tas nozīmē, ka visām komandām būs jāstrādā pie jaunas stratēģijas izstrādes, jo nevarēs paļauties uz iepriekšējo pieredzi," stāsta Reinis Nitišs, kurš Hokenheimā 2015. gadā izcīnīja vietu uz pjedestāla otrā pakāpiena, bet pērn nespēja kvalificēties pusfinālam. "Pēc sasniegtā fināla Portugālē ir saglabājies pacilāts un kaujiniecisks noskaņojums, taču labi apzinos, ka pasaules čempionātā neviens dāvanas nedāļā un labu rezultātu iespējams sasniegt tikai ar rūpīgu un precīzi izpildītu darbu!"

Reiņa Nitiša dalība FIA pasaules rallijkrosa čempionātā iespējama, pateicoties atbalstam, ko sniedz Lattelecom, Citadele, Latvijas Gāze, Ošukalns un Jēkabpils Dome, kā arī Eibe-L, Hertz, If, Light Guide Optics International, OK Būvmateriāli, Radex, RA EVENTS un Sonora. Informatīvo atbalstu nodrošina DELFI.

COOPER TIRES WORLD RX OF HOCKENHEIM NORISES GRAFIKS

PIEKTDIENA, 5. MAIJS
11:50* 1. kvalifikācijas starta vietu izloze
16:00 Pasaules RX Supercar 1. kvalifikācija
17:05 Pasaules RX Supercar 2. kvalifikācija

SESTDIENA, 6. MAIJS
18:30 Pasaules RX Supercar 3. kvalifikācija
19:40 Pasaules RX Supercar 4. kvalifikācija

SVĒTDIENA, 7. MAIJS
10:40 Rallijkrosa studija Lattelecom televīzijas kanālā Best4Sport TV
11:00 Tiešraides translācija Lattelecom televīzijas kanālā Best4Sport TV
12:10 Finālbraucieni
13:00 Rallijkrosa studija Lattelecom televīzijas kanālā Best4Sport TV

Foto: EKS

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 3.maijs 2017 17:38
2 3 Atbildēt

Viss jau labi, bet skatīties uz tādiem nemotoriem, kuri pirž ar pēdējiem spēkiem, tas ir sevi necienīt.

Saprotu, ka eiropas komunistiem, kaucošs " golfs" ar 4 turbīnām un 1.2 litru motoru ir kosmoss, bet varēja kaut kā padomāt, lai tas pasākums būtu intetesants arī nekomunistiem.

viencexperc 3.maijs 2017 18:00
1 3 Atbildēt

Gribēju aizbraukt uz sapņu zemi amuriku apskatīties īstu veču gonkas ar gavnomobīļiem ovālā. Bet nedabūju zaļo karti, ienākumi par mazu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 13

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 6

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti