1000 apļi bez apstājas -333 trasē notiks 12 stundu kartingu izturības sacensības

 

Foto: Publicitātes attēls

333 | 5.jūlijs 2017 12:40

Sestdien, 8. Jūlijā Sporta kompleksā “333” festivāla “Playground” ietvaros tiks aizvadītas šīs vasaras varenākās īres kartingu sacensības – 12 stundu izturības sacensības starp komandām. Dalībnieki visu sacensību distanci aizvadīs bez apstājas, veicot vairāk nekā 1000 apļus!

Haralds Šlēgelmilhs, autosportists un sporta kompleksa “333” vadītājs: “ Arī šogad turpinām tradīciju, un 333 vasaras lielākās īres kartingu sacensības rīkojam festivālā “Playground”. Šoreiz dalībniekus izaicinām 12 stundu sacīkstei, kas Baltijā norisināsies pirmo reizi! Arī šim notikumam par godu nolēmām tieši šogad iegādāties jaunos kartingus.

Braucēju rindās redzēsim gan Latvijā atpazīstamus braucējus, gan tādus, kuri komandu sacīkstēs piedalīsies pirmo reizi. Tomēr jāuzsver, ka tik lielas distances ietvaros cīņa par uzvaru notiks līdz pēdējiem metriem, kur izšķirošo lomu spēlēs komandu saliedētība un stratēģijas izvēle. ”

Sacensību trase būs izveidota 333 Mazājā trase ar integrētu 333 drošas braukšanas poligonu, braucot pa pulksteņa virzienā, kas iepriekš sacensību formātā nav realizēts.

Komandas dienu sāks ar treniņbraucieniem plkst. 8:30, kam sekos kvalifikācijas braucieni tikai viena lidojošā apļa ietvaros. Kvalifikācijas braucieni būs pirmais sacensību posms, kurā tiks pārbadīta komandu izvēlētā stratēģija.
Starts 12 stundu distancei tiks dots pulksten 12:00, bet finišs – 00:00, kam sekos apbalvošana.

Sacensībām var pieteikties līdz 6.jūlijam, vietu skaits ierobežots.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti