Baltic Time Attack Series gatavojas debijai Biķerniekos (+ VIDEO) 1

 

Foto: Raimonds Volonts

Eduards Kalve | 4.jūnijs 2019 9:54

Pirms mēneša, 4. maijā, savas debijas sacīkstes aizvadīja jaunais auto sacensību seriāls Baltic Time Attack Series. Sezonas atklāšana norisinājās Auto24ring trasē Igaunijā, tomēr 22. jūnijā notiekošais otrais posms jaunās sacensības atvedīs uz Biķernieku komplekso sporta bāzi Rīgā, Latvijā.

Pirmās Baltic Time Attack Series sacīkstes pulcēja dalībniekus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas. Uz otro posmu Latvijā pievienosies ne vien kuplāks dalībnieku skaits no Baltijas valstīm, bet arī jauni dalībnieki no Somijas. Ziemeļvalsts sportistus Biķernieku trase piesaista ar savu reljefu un atrašanos meža vidū, kas rada īpašas un neaizmirstamas braukšanas sajūtas.

Jaunā seriāla pirmajās sacīkstēs uz starta izgāja ļoti interesants un daudzveidīgs automašīnu sastāvs. Trasē redzējām gan dalībnieku vidū populāros 3. sērijas BMW un Honda Civic, gan arī tādus sportiskus ielas auto kā BMW M2, Mitsubishi Lancer Evolution, Nissan GT-R, Porsche 911 GT3 un Toyota GT86. Tāpat skatītājus ar, iespējams, ātrāko auto Baltijā priecēja Artūrs Batraks, pilotējot savu autošosejas Lamborghini Huracan Super Trofeo.

Kā pēc auto sastāva var saprast, tad Baltic Time Attack Series seriālā piedalīties aicināts ikviens, kas vēlas labi pavadīt laiku trasē un sacensties ar sev līdzīgi domājošiem. Dalībnieki var sacensties dažādas ielas un sporta auto klases, par kurām sīkāku informāciju var iegūt seriāla mājaslapā http://www.timeattack.lv/lv/.

Šobrīd atvērta online reģistrācija Baltic Time Attack Series Biķerniekos notiekošajam otrajam posmam - http://www.timeattack.lv/lv/registracija/.  Paralēli tam, ir uzsākta arī biļešu tirdzniecība skatītājiem, tās pieejamas visās Biļešu servisa kasēs, kā arī, protams, Biļešu Servisa mājaslapā internetā.

 
Visi komentāri
 
as 4.jūnijs 2019 10:43
0 0 Atbildēt

Cik maksā dalība šajos "standartauto" izbraucienos, nolikumu slkinkums meklēt?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti