Sestdien un svētdien Estonian Grand Prix 2019 Pērnavā 1

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook/Suurvoidusoit

Kaspars Leists | 22.jūnijs 2019 5:35

2019.gada 29. un 30.jūnijā Pērnavas Auto24ring trasē, sesto reizi norisināsies lielākās auto un moto sacīkstes reģionā – Estonian Grand Prix 2019, kuras ietvaros norisināsies ziemeļvalstu, Baltijas un Igaunijas čempionātu posmi. Sacensībās startēs vairāk nekā 160 dalībnieki no 8 dažādām valstīm.

Sacensības īpaši aizraujošas padarīs divas top līmeņa motociklu klases Superstock 600, Superbike un Mini GP.

Skatītāji varēs vērot spraigas cīņas trasē starp jaudīgiem Porsche, BMW, Kawasaki, Honda, dažādiem GT open klases spēkratiem, Chevrolet Camaro, Peugeot, atraktīvajām Legends, Laborghini un vēsturiskajām Estonia formulām.

Svētdien, 30.jūnijā, pusdienlaikā Jūs varēsiet vērot aizraujošas elektro kartingu sacīkstes, kurās piedalīsies ātrākie Latvijas, Somijas un Igaunijas televīzijas un radio mediju pārstāvji.

Bērnu izklaidei būs rotaļu laukumi, darbosies ēdināšanas zona, VIP viesu uzņemšana, dažādas tehniskas prezentācijas un paraugdemonstrējumi.

Savu dalību sacensībās ir apstiprinājuši jau labi zināmi piloti, kā Valters Zviedris, Uldis Timaks, Roberts Rode, Jānis Horeliks, Raimo Kulli, Marko Rantanen, Andre Kiil, Raimo Kesseli, Hannes Soomer, Martin Pärtelpoeg, Tõnu Soomer, Rain Pilve, Juha Huhtala, Markus Grönthal, Raimo Niemi, Andris Griķis, Toni Lähteenmäki,

Sacīkšu braucienu sākums abās sacensību dienās ir pl 10:00.

Svinīgā sacensību atklāšana ir 29.jūnijā pl 13:00. Tiešraides Igaunijas, Somijas, Dānijas, Latvijas, Zviedrijas un Krievijas skatītājiem nodrošinās Channel 12 un tiešsaistē Postimees.

Esiet laipni lūgti atbalstīt Latvijas sportistus klātienē.

Biļetes var iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās vai internetā. Divu dienu sacensību ieejas biļetes cena 10 eur, bērniem līdz 14 gadu vecumam un pensionāriem ieeja – bez maksas.

VIP biļetes cena 135 eur.

Tikai 80 VIP biļetes būs pieejamas pārdošanā.

Apmeklētājiem ar VIP biļetēm būs paredzēta speciāla auto stāvvieta, labākās vietas sacensību vērošanai no jumta terases un izbaudīt sarunas jaukā gaisotnē. VIP viesu īpašās apkalpošanas sākums 29.jūnijā no pl 11:00 līdz pl 18:00. Apmeklētāji ar VIP biļetēm varēs apmeklēt Estonian Grand Prix 2019 afterparty un saņemt bezmaksas dzērienu.

Ja Jūs vēlaties, VIP viesiem piedāvāsim iespēju rezervēt viesnīcu Pērnavā.

VIP apmeklētājiem būs iespēja rezervēt golfa spēles laiku White Beach Golf Center.

 

Starp visiem Estonian Grand Prix 2019 biļešu īpašniekiem tiks izlozētas vairākas vērtīgas balvas.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 22.jūnijs 2019 5:57
1 1 Atbildēt

Smuka meiča. Tādēļ vien atvēru rakstu. Bet vairāk foto nebija, tāpēc neliela vilšanās.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti