DRIFTA Festivālā Daugavpilī 92 dalībnieki un sagaidāmas 3 tandēmu Top32 sesijas

 

Foto: Publicitātes attēls

Elīna Berķe | 9.jūlijs 2019 10:20

Ar Daugavpils pilsētas domes un Daugavpils Sporta pārvaldes atbalstu 13.jūlijā, septīto reizi drifts notiks Daugavpilī.

Pēc divu gadu pauzes drifteri atgriezīsies kartodromā „Blāzma” un atgriezīsies ar vērienu, kopā 3 klasēs ir reģistrējušies 92 dalībnieki, Latvijas street klasē reģistrējušies 36 dalībnieki, Lietuvas street klasē, kura ir vairāk pietuvināta semi pro klasei, 30 dalībnieki, bet Semi pro klasē 27 dalībnieki.

Dalībnieku skaits ir rekordliels, kāds piedalīsies Daugavpils sacensībās, priecējot skatītājus ne tikai ar vairāk kā 180 kvalifikācijas braucieniem, bet 3 tandēmu sesijām, kuras pašlaik, pēc dalībnieku skaita ,izskatās kā  tandēmu TOP32.

12.jūlijā tiks aizvadīti oficiālie treniņi jau no 13:00 dienā, bet 13. jūlijā kartodromā “Blāzma” notiks Betsafe Latvijas drifta kausa 4.posms un Lietuvas drifta kausa street klases ieskaites posms.

Ir liels prieks, ka Daugavpilī uz starta redzēsim Daugavpils braucēju Jevgēņiju Sapunu, street klases ieskaitē arī redzēsim Daugavpils braucējus. Starp dalībniekiem redzēsim arī divas daiļā dzimuma pārstāves no Lietuvas, abus jaunākos Latvijas drifta braucējus, kuri pašlaik ir kopvērtējumā 2. un 3.vietā, kuriem , protams pievienosies visi sezonas braucēji un spēcīgie street klases braucēji un proam, un arī igauņu braucēji, kuri mēros tālo ceļu uz Daugavpili.

Sestdienas rītā jau 08:00 sāksies treniņbraucieni, kam sekos kvalifikācijas braucieni, ap plkst.14:00 plānota oficiālā sacensību atklāšana, kam sekos tandēmu braucieni visām 3 klasēm, skatoties uz kvalifikācijas rezultātiem, pastāv iespēja, ka visās 3 ieskaites klasēs tiks braukti tandēmu fināli TOP32.

Daugavpilī būs atvērtais dalībnieku parks ar iespēju visiem aplūkot drifta automašīnas klātienē un satikt sportistus, skatītājiem ieeja ir atvērta jau no paša rīta, tāpēc lielākos drifta fanus “Blāzmā” sportisti sagaidīs jau no rīta.

Papildus, sadarbībā ar Daugavpils Autobusu parku, 13.Jūlijā, no Daugavpils centra- Vienības laukuma, būs pieejamas bezmaksas autobuss, kurš 12:45 izbrauks, lai aizvestu skatītājus uz kartodromu, pēc sacensībām, autobuss kursēs arī atpakaļ.

Gan piektdienas vakarā, gan sestdienas vakarā neoficiāla gaisotnē sportistus noteikti varēs satikt Daugavpils “Ezītis Miglā” uz “preparty” un “afterparty”.

Lai nepalaistu garām nevienu jaunumu un aktualitāti, seko līdzi visām oficiālajām Latvia drift sociālajām vietnēm.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas visās biļešu servisa kasēs un Circle K, pieaugušajiem 7 EUR, bērniem 3 EUR (16-18 g.v.) , biļetes sacensību dienā maksās 10 EUR pieaugušajam.

 

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti