Flash Racing Pērnavā izcīna Baltijas izturības čempionāta vicečempionu titulu

 

Foto: Publicitātes attēls

BATCC | 23.septembris 2019 8:12

21. septembrī Pērnavas autotrasē “auto24ring” norisinājās Baltijas izturības čempionāta noslēguma posms, kurā latviešu komanda “Flash Racing” (Artūrs Batraks, Vilnis Batraks, Miks Mātens) finišēja piektajā vietā, sezonas kopvērtējumā izcīnot vicečempionu titulu.

Otra latviešu komanda “Bruno Racing team” (Garijs Rožkalns, Andris Kronītis) sezonas kopvērtējumā izcīnīja trešo vietu A3000 klasē.

Mainīgos laika apstākļos – lietum mijoties ar sauli - tika aizvadīts sezonas noslēdzošais poms Baltijas izturības čempionātā, kur uz starta stājās rekordliels dalībnieku skaits – 26 komandas.

Diemžēl sacensību sākums “Flash Racing Latvia” komandai bija neveiksmīgs. Automašīnai radās elektronikas problēmas un komanda jau pirmās stundas laikā zaudēja 13 apļus sacensību līderiem un galvenajiem konkurentiem “Circle K milesPLUS Racing Team” no Lietuvas.

Problēma tika atrisināta un atlikušajā sacensību laikā komandai izdevās pakāpties no 25. vietas līdz 5. vietai. Tas ļāva izcīnīt otro vietu gan sezonas kopvērtējumā, gan Baltic GT PRO klasē.

“Protams, tas bija liels pārdzīvojums, kad mums nesanāca pats starts tā kā bijām plānojuši. Mēs pazaudējām daudz apļus, tomēr gala rezultātā mums izdevās daudz atgūt atpakaļ. Ja mums būtu bijis vairāk laika, tad, iespējams, mēs būtu atguvuši vēl vairāk. Mēs izmantojām labāko iespējamo stratēģiju,” pēc sacīkstēm pastastīja Vilnis Batraks.

“Bruno Racing Team” šajā posmā apsteidza galvenos konkurentus “Helios Sport” komandu no Lietuvas un finišēja otrajā vietā. Tomēr ar to bija par maz, lai apsteigtu viņus arī kopvērtējumā un latviešu komanda izcīnīja trešo vietu.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Līdz 31. martam jāreģistrē elektroskrejriteņi (+ VIDEO) 2

Līdz 31. martam elektroskrejriteņu īpašniekiem savi braucamrīki ir jāreģistrē, lai ar tiem turpmāk varētu piedalīties ceļu satiksmē. Piereģistrēt varēs tikai tos skrejriteņus, kuri attīsta ātrumu līdz 25 kilometriem stundā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti