Ar vispasaules atlaižu dienu tiek atklāta arī ‘’Drift King of Riga 2020’’ biļešu tirdzniecība

 

Foto: Publicitātes attēls

Elīna Berķe | 29.novembris 2019 18:35

Drift King of Riga” sacensības jau vairākus gadus ir viens no lielākajiem drifta notikumiem Eiropā un, iespējams, arī pasaulē. Katru gadu Biķerniekos ierodas vairāk kā 40 sportisti no vairāk nekā 20 valstīm.

Papildus sacensībām notiek dažāda veida šovi, ģimenes izklaides, auto izstādes. “Drift King of Riga” savu atpazīstamību pasaulē ir ieguvis ar saukli #rigababy.

No šodienas, 29.novembra 10:00 rītā, ‘’Biļešu Servisa’’ tirdzniecības vietās tiek uzsākta “Drift King of Riga 2020” ieejas biļešu tirdzniecība. Ieejas biļetes cenas nākamgad būs atkarīgas no izvēlētā skatīšanās sektora, kas arī būs jaunums drifta sacensībās, jo pirmo reizi drifta vēsturē arī galvenās Biķernieku tribīnes tiks dalītas sektoros. Vēlamies atgādināt, ka biļešu skaits ir limitēts, atbilstoši sēdvietu skaitam katrā tribīne. Katra iegādātā ieejas biļete paredzēta tikai vienai personai, un tā ļaus apmeklēt abas sacensību norises dienas, gan piektdienā, gan sestdienā. Sākot ar 29.11.2019, pirmās 100 biļetes katrā sektorā būs nopērkamas par izdevīgāku cenu.

Galvenās pārmaiņas tika ieviestas uzklausot apmeklētājus - Biķernieku tribīnes šoreiz tiks dalītas divos sektoros - A un D. Apmeklētāji, kuri būs iegādājušies konkrētā sektora vietu, varēs būt pilnīgi pārliecināti, ka viņiem vieta tribīnēs tiks garantēta. Izmaiņas būs arī dalībnieku parkā - ja iepriekš dalībnieku parka tribīne bija pieejama visiem ar dalībnieku parka biļetēm, ieskaitot sportistus un viņu komandas, šoreiz tā būs pieejama tiem apmeklētājiem, kuri būs iegādājušies dalībnieku parka biļetes, kas garantēs viņiem vietu speciāli būvētajā tribīnē, kurā arī būs noteikts sēdvietu skaits. Arī 2020. gadā būs VIP sektors ar atsevišķi izbūvētu VIP zonu un VIP tribīni. Ar sīkāku aprakstu par tribīnēm iespējams iepazīties www.driftkingofriga.com sadaļā skatītājiem.

Visiem drifta līdzjutējiem būs iespēja klātienē vērot Eiropas labākos drifterus, kuri cīnīsies par uzvaru tepat Latvijā - Rīgā, Biķernieku trasē. Ieejas biļešu cenas ir pakārtotas atbilstoši tribīņu izvietojumam un trases pārredzamībai. Sēdvietas tribīnēs nebūs numurētas, ļaujot skatītājiem pašiem izvēlēties sev vēlamo skatu vietu.

Piektdienas vakarā no 18:00 un sestdienas vakarā pēc sacensībām, dalībnieku parks būs atvērts visiem skatītājiem, sniedzot iespēju satikt braucējus un aplūkot sporta automašīnas, tāpat galvenajā sacensību dienā būs dažādi šovi, atrakcijas visai ģimenei un auto izstāde, kuru varēs apmeklēt jebkurš sacensību apmeklētājs.

Arī šogad organizatori, ievērojot skatītāju vēlmes, biļešu tirdzniecību uzsāk pirms Ziemassvētkiem, jo biļete uz pasaules līmeņa drifta sacensībām būs fantastiska Ziemassvētku dāvana vai dāvanas papildinājums, un šāda dāvana spēs iepriecināt ikvienu drifta līdzjutēju.

Tiekamies trasē!

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti