"McLaren" komandas locekļu Covid-19 vīrusa simptomi izgaisuši 1

 

Foto: Ekrānbilde no Twitter.com/mclarenf1

Nozare.lv | 17.marts 2020 8:47

Pirmās formulas (F-1) komandas "McLaren" apkalpes locekļu veselības stāvoklis ir krasi uzlabojies un Covid-19 vīrusa simptomi esot zuduši, paziņoja F-1.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka F-1 komadan"McLaren" ceturtdien atsauca dalību no šīs sezonas pirmā posma Austrālijā, jo diviem apkalpes locekļiem tika konstatēta saslimšana ar Covid-19 vīrusu.

Neilgi pēc tam F-1 paziņoja, ka Austrālijas "Grand Prix" sacensības ir atceltas pavisam.

"McLaren" komandas izpilddirektors Zeks Brauns atklāja, ka pēc šī gadījuma konstatēšanas karantīnā ievietoti visi 14 komandas locekļi, kuri bijuši tiešā kontaktā ar inficēto.

Brauns arī norādīja, ka Austrālijā kopā ar karantīnā ievietotajiem palicis arī sacensību direktors Andreass Stella.

Pārējā komanda jau ir atgriezusies Lielbritānijā, taču turpmākās divas nedēļas neapmeklēs piesardzības nolūku dēļ, vienības treniņcentrs būs slēgts.

F-1 un Starptautiskā automobiļu federācija (FIA) pauž cerību, ka šī sezona varētu sākties maija pirmajos datumos.

Šobrīd bez Austrālijas etapa jau atcelti Bahreinas, Vjetnamas un Ķīnas posmi. Tāpat sarunas pašlaik noris arī par Nīderlandes un Spānijas "Grand Prix" posmu nākotni.

Jau ziņots, ka ceturtdien aizdomās par saslimšanu ar Covid-19 vīrusu, karantīnā tika ievietoti četri cilvēki "Haas" komandas.

Pērn par seškārtējo pasaules čempionu kļuva "Mercedes" pilots Lūiss Hamiltons, kuram šosezon ir iespēja atkārtot Mihaēla Šūmahera iespēto - septiņi tituli.

Šīs sezonas pēdējais posms paredzēts novembra beigās Abū Dabī.
 

 
Visi komentāri
 
F1 17.marts 2020 9:49
0 0 Atbildēt

nu vismaz viena pozitīva ziņa

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Saeima palielina sodus par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem 21

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā, ar kuriem tiek palielināti sodi par rupjiem atļautā braukšanas ātruma pārkāpumiem, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā. Lasīt vairāk

 

No 10 līdz 80 procentiem 10 minūtēs: Polestar testē super ātru uzlādi 13

Inženieriem izdevies atrast risinājumu īpaši ātram uzlādes procesam, kas ievērojami samazinās laiku, kas šobrīd jāpatērē gaidot kamēr uzlādēsies jūsu elektroautomobiļa akumulators tālākajam ceļam. Lasīt vairāk

 

Gaisa pilis vai reāls plāns? - EM izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam Latvijas IKP palielināt līdz 83 miljardiem eiro 9

Ekonomikas ministrija (EM) ir izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam panākt, lai Latvijas IKP sasniegtu 83 miljardus eiro, teikts Ekonomikas ministrijas (EM) izstrādātajā informatīvajā ziņojumā par Latvijas ekonomikas attīstību, ko otrdien konceptuāli skata valdībā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti