Mihaela Šūmahera dēls nākamajā nedēļā piedalīsies F-1 posma treniņbraucienu pirmajā sesijā

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/schumachermick

Nozare.lv | 29.septembris 2020 15:20

Leģendārā Pirmās formulas (F-1) pilota Mihaela Šūmahera dēls Miks nākamajā piektdienā Nirburgringas trasē piedalīsies pasaules čempionāta 11.posma - Eifela "Grand Prix" - treniņbraucienu pirmajā sesijā.

21 gadu vecais vācietis trasē dosies ar Antonio Džovinaci "Alfa Romeo" spēkratu.

"Esmu neizsakāmi priecīgs, ka tieku pie iespējas piedalīties treniņbraucienos. Jo īpašāku to padara fakts, ka posms notiks netālu no manām mājām," pauž Šūmahers.

Tikmēr komandas direktors Frederiks Vasers atzīmē, ka Šūmahers ir viens no lielākajiem talantiem, kas šobrīd klauvē pie F-1 durvīm.

"Viņš ir ne tikai ātrs, bet arī stabils un nobriedis - visas īpašības, kas vajadzīgas čempionam," uzsver Vasers.

Šūmahers ir "Ferrari" jauno braucēju akadēmijas dalībnieks, un tieši "Alfa Romeo" izmanto šī ražotāja dzinējus. "Alfa Romeo" tiek minēta kā komanda, kurā Šūmahers varētu debitēt F-1.

Mika Šūmahera tēvs dzimis Kerpenē, stundas brauciena attālumā no Nirburgringas. Šūmahers jaunākais aizvada savu otro sezonu "Formula 2" klasē, kur šogad svinējis divas uzvaras un četrus posmus pirms seriāla beigām ir kopvērtējuma līderis.

Bez Mika Šūmahera no F-2 pilotiem šosezon F-1 spēkratus treniņbraucienos iemēģinās arī brists Kelams Ailots un krievs Roberts Švarcmans.

Mihaels Šūmahers aizvien turpina atkopties no nelaimīgā incidenta, kas atgadījās 2013.gada nogalē slēpojot, kad pieredzējušais sportists nokrītot guva nopietnu galvas traumu. Viņš ir septiņkārtējs F-1 čempions.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 3

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti