F-1 nākamajā sezonā plāno aizvadīt 23 posmus 2

 

Foto: Ekrānbilde no Twitter.com/f1

Nozare.lv | 28.oktobris 2020 16:34

Pirmās formulas (F-1) rīkotāji nākamajā sezonā plāno aizvadīt 23 "Grand Prix" posmus, otrdien ziņo Vācijas žurnāls "Auto, Motor und Sport".

Laikraksts ziņo, ka visas F-1 komandas ar organizatoru jauno plānu tika iepazīstinātas pirmdien. "Auto, Motor und Sport" žurnāla rīcībā esošā informācija liecina, ka nākamās sezonas kalendārā iekļauts rekordliels sacensību skaits (23), bet pirmais etaps 21.martā paredzēts Austrālijā.

Trīs dienas iepriekš paredzēti testa braucieni.

Tāpat zināms, ka līdz 1.augustam, visticamāk, bolīdi būs redzami arī Francijas, Austrijas, Anglijas un Ungārijas trasēs. Pārējo posmu norises laiks un vieta vēl nav zināma, bet plānots, ka F-1 sezonas beigas decembrī notiks Abū Dabī.

Lai arī Covid-19 pandēmijas turpmākā izplatība vēl nav paredzama, F-1 sacensību rīkotāji komandas neiepazīstināja ar plānu B, jo uzskata, ka būs pietiekami daudz laika, lai rastu iespēju aizvadīt visas 23 sacīkstes.

Jau šajā sezonā F-1 organizatori bija ieplānojuši rekordlielu sacīkšu skaitu (22), taču Covid-19 radītās pandēmijas dēļ kalendārā palika 17 etapi.

Šajā nedēļas nogalē Itālijā notiks 13.sezonas posms.

Pagājušajā nedēļas nogalē Portugālē savu 92.uzvaru F-1 posmos svinēja brits Lūiss Hamiltons, tādējādi kļūstot par visu laiku uzvarām bagātāko pilotu F-1 seriālā. Par vienu mazāk savulaik iekrāja leģendārais vācietis Mihaels Šūmahers.

Hamiltons pārliecinoši dodas pretī savam septītajam titulam, 12 posmos iekrājot 265 punktus. Par trīs uzvaru tiesu atpaliek Valteri Botass, kura kontā ir 179 punkti, bet trešais ar 162 punktiem ir Makss Verstapens.

Šosezon bija plānots aizvadīt rekordlielu sacīkšu skaitu (22), taču koronavīrusa pandēmijas dēļ organizatori šobrīd apstiprināta 17 posmu norisi.

Iepriekšējā sezonā par pasaules čempionu tika kronēts Hamiltons, kurš triumfēja sesto reizi karjerā un trešo reizi pēc kārtas.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 30.oktobris 2020 13:46
2 1 Atbildēt

Bet nākošgad covid pazudīs? Interesanti, kāds mehānisms to radīs? Vīrusam ir taimeris, kas to iznīcinās? Un zinātnieki to ir noskaidrojuši? Vai kas mainīsies nākošgad? Būs jauns vīruss, kurš iznīcinās covid?

Cik var fantazēt. Nekas nemainīsies ne pēc gada, ne pēc 10. Vajag mainīt attieksmi pret to un dzīvot tālāk. Rota vīruss, gripa, hepatīts, un no 2019 arī covid.

Viss normāli. Visi uz pasaules neizmirs.

Nja 28.oktobris 2020 18:37
2 0 Atbildēt

Divreiz minot vienu un to pašu informāciju, tā nepaliek svarīgaka, tikai bezjēdzīgāka.

Jau šajā sezonā F-1 organizatori bija ieplānojuši rekordlielu sacīkšu skaitu (22), taču Covid-19 radītās pandēmijas dēļ kalendārā palika 17 etapi.

Šosezon bija plānots aizvadīt rekordlielu sacīkšu skaitu (22), taču koronavīrusa pandēmijas dēļ organizatori šobrīd apstiprināta 17 posmu norisi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Traģisks negadījums rallija ātrumposmā Lietuvā - Latvijas rallija ekipāža iebrauc skatītājos 8

Lietuvas pilsētā Utenā piektdienas vakarā latviešu rallija ekipāžai iebraucot skatītāju pūlī, gājis bojā viens cilvēks un 14 ievainoti. Lasīt vairāk

 

Kā paceļot reprezentatīvo auto slieksni, nonācām pie uzņēmuma vieglā transportlīdzekļu nodokļa pieauguma? Intervija ar A.Kulbergu (+ VIDEO) 45

iAuto.lv lasītājs atsūtīja mums informācija, ka darba auto Cupra Formentor VZ ar 228kw jeb 310zs TSI iepriekš uzņēmuma vieglo transportlīdzekļa nodokli maksāja ap 37 eiro mēnesī, bet tagad 159,60 eiro. Lasīt vairāk

 

No nākamā gada CSDD pārbaudīs “kvēpu filtru”; ieteikumi, kā uzturēt to kārtībā 37

Nereti daudziem autovadītājiem tieši partikulāro jeb cieto daļiņu filtrs, tautā dēvēts arī par “kvēpu filtru” sagādā lielākās raizes, izejot tehnisko apskati. Eksperts Ints Purmalis, Inter Cars Latvija Servisa iekārtu segmenta vadītājs skaidro – ko darīt, lai “kvēpu filtrs” nesagādātu raizes, kā to uzturēt vislabākajā kārtībā un ko darīt, ja reiz gadījies tā, ka tas ir izgriezts. Lasīt vairāk

 

Kad beidzot sāks labot Vanšu tiltu? (+ VIDEO) 5

Arvien pieaugošais bedru apjoms uz Vanšu tilta ietvēm pēdējā laikā atkal uzjundījis iedzīvotāju neapmierinātību. Viņuprāt, tilts ir kritiskā stāvoklī. Rīgas domē gan mierina, ka tilts ir drošs – gan autobraucējiem, gan kājāmgājējiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti