Pasaules drifta sacensības Biķerniekos tomēr varēs apmeklē arī skatītāji ar derīgiem Covid-19 sertifikātiem 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Elīne Berķe | 11.jūnijs 2021 9:33

Pēc gada ilga pārtraukuma FIA Starpkontinentālā drifta kausa izcīņa atgriežas, pirmo reizi posms tiek rīkots Eiropā. Sacensības norisināsies jau nedēļas nogalē, 12.-13. jūnijā, Biķernieku trasē, Rīgā.

Biļetes skatītājiem būs pieejamas atsevišķi uz katru sacensību norises dienu. Biļetes uz sestdienu, kurā paredzēti oficiālie treniņbraucieni, kvalifikācijas braucieni un tandēmu TOP32 braucieni maksās 50 EUR, bet biļete uz svētdienas tandēmu treniņiem un TOP16 finālbraucieniem maksās 75 EUR. Biļešu iegāde tiks nodrošināta ar bookla.eu aplikācijas palīdzību. Biļete ir derīga apmeklējuma uz visu dienu.

Drifta sacensības klātienē varēs apmeklēt Latvijas iedzīvotāji, kuru sertifikāts apliecina, ka persona ir Latvijā vakcinēta pret Covid-19 un ir pagājušas 14 dienas pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas, vai arī no 22 līdz 90 dienām pēc "AstraZeneca" vakcīnas pirmās devas saņemšanas un uzreiz pēc "AstraZeneca" vakcīnas otrās devas saņemšanas. Tāpat sacensības būs atļauts skatīties personām, kuras ir pārslimojušas Covid-19 infekciju. 

Ierodoties Biķernieku trasē apmeklētājiem būs jāuzrāda ar vārdu un uzvārdu personalizēta ieejas biļete kopā ar derīgu personu apliecinošu dokumentu, sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, kuru lūdzam apmeklētājiem pārbaudīt pirms biļešu iegādes procesa.

FIA IDC sacensību rīkotāja pārstāvis: “Vakcinācija pret Covid-19 ir iespēja sabiedrībai dzīvot drošāk un pārvarēt krīzi, kurā esam nonākuši. Šobrīd esam patiesi priecīgi par iespēju atgriezties ierindā, un tas noticis galvenokārt pateicoties vakcinācijas tempam valstī. Sagatavoties skatītājiem vienas dienas laikā nav viegls darbs, bet mūsu mērķis bija, lai Jūs spētu būt ar mums kopā tribīnēs, tāpēc cerams, ka skatītāji spēs novērtēt ieguldīto darbu, kas tika paveikts sadarbojoties vairākām pusēm, lai rastu iespēju šim “pilotprojektam”!”

Sacensībās uz starta redzēsim arī drifta braucējus no Latvijas. Ar labākajiem drifta braucējiem sacentīsies mūsu pašmāju drifteri Kristaps Blušs, Nikolass Bertāns, Edgars Kroģeris un Ivo Cīrulis, kuri noteikti ir vieni no lielākajiem konkurentiem citiem sportistiem savas mājas trasē, dalībnieki visi brauc zem komandas Viada Latvija, par ko ir liels prieks, ka kopīga komanda apvienoja Latvijas sportistus. Atgādinām, ka tiks apbalvoti ne tikai 3 pirmo vietu ieguvēji, bet arī 3 labākās komandas.

Sacensībām tiks nodrošināta bezmaksas tiešraide visos oficiālajos sociālajos tīklos FIA IDC.

Pateicoties ātrai sadarbībai ar Veselības Ministriju, Izglītības un  Zinātnes Ministriju, SKP un Latvijas Automobiļu federāciju, skatītājiem būs iespējams aplaudēt labākajiem Biķerniekos šonedēļ. Organizatori vēlreiz vēlas pateikties par iespēju realizēt pilotprojektu.

Vakcinācija visā Latvijā turpinās, un tagad jebkurš pieaugušais Latvijas iedzīvotājs var pieteikties saņemt vakcīnu, izvēloties konkrētu vakcinācijas vietu un laiku, vietnē: manavakcina.lv vai zvanot pa tālruni: 8989.

Informācijai par pasākumu iespējams sekot līdzi oficiālajā mājas lapā www.fiadriftingcup.com, kā arī sociālo tīklu profilos Facebook: FIA Intercontinental Drifting Cup, Latvian Drift page un Instagram: @fia_drifting_cup un @latviadrift.

 

 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Mairis 11.jūnijs 2021 11:17
6 1 Atbildēt

Latvieši/ krievi, pilsoņi/ nepilsoņi, tagad vakcinētie/ nevakcinētie - šis režīms turpina kurināt naidu starp ļaudīm.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti