Green Motors/Škoda turpina sadarbību ar LAF un arī šogad būs redzama visās lielākajās autosporta sacensībās

 

Foto: Publicitātes attēls

Green Motors | 18.aprīlis 2024 12:53

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas Automobiļu federācija (LAF) uz 2024. gada autosporta sezonu saņēma lietošanā divas jaunas Škoda automašīnas no Green Motors – dinamisko Škoda Scala Monte Carlo un funkcionālo Škoda Kodiaq.

Abas LAF oficiālās Škoda automašīnas arī šogad piedalīsies visās lielākajās autosporta sacensībās Latvijā, kalpojot kā lielisks atbalsts LAF pārstāvjiem un organizatoriem gan trasē, gan ārpus tās.

Atzīmējot veiksmīgās sadarbības turpināšanu, jauno Škoda automašīnu atslēgas LAF prezidentam Raimondam Kisielam un ģenerēlsekretārei Lindai Mednei svinīgā ceremonijā Green Motors autosalonā pasniedza uzņēmuma izpilddirektors Andris Sivickis un mārketinga vadītāja Ieva Siugale.

Raimonds Kisiels, LAF prezidents: “Man ir liels prieks, ka varam atkal tikties Green Motors autosalonā un turpināt ilggadējo sadarbību, kuru aizsākām nu jau tālajā 2019. gadā. Škoda un autosports iet roku rokā, jo Škoda ir ne vien panākumiem bagāta rallija sacensībās, bet arī uzticams sabiedrotais Latvijas Automobiļu federācijas rīkotajās sacensībās. Augsti novērtējam Škoda automašīnu ietilpību un funkcionalitāti, kas lieliski noder LAF pārstāvjiem un organizatoriem gan gatavojoties sacensībām, gan arī pašu sacensību laikā.”

Andris Sivickis, Green Motors izpilddirektors: “Green Motors ir patiess prieks par aizvadīto gadu ietvaros piedzīvoto Latvijas autosporta attīstību. LAF ar savu teicamo darbu ir licis nezinātājiem kartē atrast Latviju. Tieši pateicoties neatlaidīgam darbam, Latvija ir kļuvusi par starptautisku jauno talantu kalvi un pasaules līmeņa autosacīkšu mājvietu. Lielisks darbs ir padarīts un vēl lieliskāki ir nākotnes plāni. Esam gandarīti, ka arī šogad iesim kopā ar LAF izaugsmes ceļu, nodrošinot autosporta gēnu piesātinātā Škoda zīmola automašīnas.”

Latvijas autosporta 2024. gada vasaras sezona iesāksies jau šo svētdien, 21. aprīlī, Biķerniekos ar Latvijas autošosejas čempionāta pirmo posmu, kurā kā drošības automašīna piedalīsies arī Latvijas Automobiļu federācijas Škoda Scala Monte Carlo.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 3

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 

No 1. maija atsevišķos valsts ceļu posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 9

No 1. maija atsevišķos valsts galveno autoceļu posmos tiks ieviests palielināts atļautais braukšanas ātrums. Lasīt vairāk

 

Kas ir Cupra Tavascan ? (+VIDEO) 5

Izstādē Auto 2024 notika elektromobiļa Cupra Tavascan Baltijas pirmizrāde. Kā TV Autoziņām uzsvēra K-Auto Seat un Cupra tirdzniecības vadītājs Juha Patama, tā ir pilnībā elektriska SUV kupeja, SUV spēcīgā rakstura un kupejas elegances kombinācija. Lasīt vairāk

 

Gatavojas no maija Rīgā ieviest jaunos ierobežojumus elektroskrejriteņiem 2

Rīgas pašvaldības policija (RPP) šodien tikās ar koplietošanas elektroskrejriteņu un velosipēdu pakalpojumu sniedzējiem, gatavojoties no maija galvaspilsētā ieviest jaunos ierobežojumus elektroskrejriteņiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti