Artūrs Batraks ar jauno Lamborghini Huracan GT3 EVO Biķernieku trasē gatavs cīnīties par uzvaru

 

Foto: Publicitātes attēls

BATCC | 12.jūnijs 2024 10:39

Latvijas autošosejas komandaa “Flash Racing” ar pilotu Artūru Batraku priekšgalā ir iegādājusies jaunu Lamborghini “Huracan GT3 EVO” automobili un ir gatavs cīņai par uzvaru “GT” klasē “DeWALT Grand Prix” sacensībās, kas 15. jūnijā norisināsies Biķernieku trasē.

“Mūsu komandas jaunais Lamborghini ir pasaules līmeņa spēkrats, ko jau esam iemēģinājuši testu sesijās Biķernieku trasē. Ar līdzīgu automobili jau esmu startējis Eiropas trasēs izturības sacensībās. Vēl jāapgūst atsevišķas nianses regulējumos un automobiļa vadīšanā, bet esam gatavi cīnīties tikai un vienīgi par uzvaru, sagādājot prieku un aizraujošas sacensības līdzjutējiem!” Saka Arturs Batraks, kurš 2019. gadā ar iepriekšējo Lamborghini uzstādīja Biķernieku trases rekordu salonautomašīnām.

Lamborghini “Huracan GT3 EVO” ir aprīkots ar 5,2 litru V10 dzinēju, kas attīsta 580 ZS lielu jaudu. Bet automobiļa svars ir 1230 kg.

“GT” brauciens būs iespaidīgs ar unikālu un pasaules līmenim atbilstošu tehniku. Par Batraka lielāko konkurentu jāuzskata tās pašas “GT3” klases specifikācijas auto Mercedes-Benz “AMG GT3 EVO”, ko pilotēs lietuvietis Karolis Stasiukynas. Uz starta stāsies arī vēl viens Lamborghini “Huracan” no Lietuvas, kā arī četri Porsche “GT3 CUP” jaunākās paaudzes spēkrati. Tāpat braucienā būs arī vairāki “TCR” un “GT4” klašu spēkrati, bet Latvijas godu vēl aizstāvēs Artūrs Šimins ar “Peugeot 308 RC” automobili.

Autošosejas sacensību pirmie starti paredzēti sestdien, 15. jūnijā, sākot ar plkst. 10:30. Pirmais “GT” klases brauciens paredzēts 11:40, otrais brauciens norisināsies plkst. 15:50. Plkst. 13:30 paredzēts Biķernieku trases absolūta trases rekorda pārspēšanas mēģinājums. Treniņbraucieni trasē norisināsies jau no  ceturtdienas.

“DeWALT Grand Prix” sacensības būs Baltijas autošosejas čempionāta otrais posms “BMW 325 CUP”, “ABC Race”, “GT”, “Touring Cars”, “V1600” klasēm, kā arī otrais Igaunijas čempionāta posms vēsturiskajām formulām.

Ieejas biļetes nopērkamas “Biļešu Paradīze” kasēs vai sacensību dienā uz vietas. Cena – 15 EUR, bērniem līdz 12 gadu vecumam un invalīdiem ieeja bez maksas.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

4 miljoni eiro, 300 km/h 10 sekundēs - Bugatti pastāsta par jauno modeli Tourbillon

Francijas hiperauto ražotājs Bugatti atklājis attēlus un informāciju par jauno modeli Tourbillon, kas nomaina Chiron. Molsheimā bāzētais uzņēmums plāno 250 eksemplārus, kas jau ir izpirkti. Lasīt vairāk

 

Modernizētais Audi RS 3 uzstāda jaunu apļa rekordu Nirburgringā 1

Franks Štiplers ir uzstādījis jaunu apļa rekordu kompaktklases automobiļiem Nirburgringas Nordšleifes trasē ar modernizēto RS 3 modeli. Audi Sport sacīkšu un testa pilots uzrādīja iespaidīgu laiku – 7:33,123 minūtes, pašreizējo ātrāko apļa laiku šajā klasē pārspējot par vairāk nekā piecām sekundēm. Lasīt vairāk

 

Aston Martin ir “nenokaujams” – 90% vēl ierindā 4

90 procenti no visiem izgatavotajiem Aston Martin automobiļiem joprojām ir apritē. Lasīt vairāk

 

Elektriskais Alfa Romeo Junior būs jaudīgāks nekā plānots

Alfa Romeo pabeidzis modeļa Junior Veloce dinamiskos testus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti