Mazinājusies aplikācijas "Pokemon Go" popularitāte 1

 

Pokemon Go

Nozare.lv | 28.jūlijs 2016 13:15

Jaunākie dati liecina, ka mobilās spēles "Pokemon Go" popularitāte sāk izplēnēt tikai dažas nedēļas pēc aplikācijas iznākšanas.

"Pokemon Go" šomēnes kļuva par visu laiku veiksmīgāko mobilo aplikāciju ASV. Tā ir tikpat populāra kā tviteris un vēl populārāka par iepazīšanās aplikāciju "Tinder".

"Pokemon Go" iznāca 7.jūlijā, un "pokemonu medības" uzreiz kļuva par ļoti populāru nodarbi visā pasaulē. Taču kompānija "Survey Monkey" ziņo, ka lielākais aplikācijas lietotāju skaits - 25 miljoni - fiksēts 14.jūlijā, nedēļu pēc spēles iznākšanas. Pēc tam lietotāju skaits pamazām krities, 20.jūlijā sasniedzot 20 miljonus aktīvu lietotāju.

Iznākšanas dienā aplikācija "Pokemon Go" tika lejupielādēta gandrīz sešus miljonus reižu, taču 20.jūlijā aplikāciju savos viedtālruņos sāka lietot viens miljons cilvēku.

Izmantojot "Google Trends" datus, noskaidrojies, ka aplikācija internetā visvairāk apspriesta 16.jūlijā, bet pēc tam tās popularitāte sarukusi.

"Pokemon Go" ir jaunākā papildinātās realitātes versija populārajai videospēļu sērijai, kurā fiktīvi radījumi ir ievietoti reālajā dzīvē. Spēle izmanto mobilo tālruņu GPS sistēmu, lai spēlētāji varētu klejot īstajā pasaulē, meklēt "PokeStop" jeb pokemonu pieturvietas, kur var ievākt krājumus, un tālāk doties ķert animētos multeņu monstriņus un trenēties cīņām ar citiem spēlētājiem.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Qwerty 9.augusts 2016 22:33
1 1 Atbildēt

Pārāk viegli iziet. Kā tā viņi izdomāja, ka mēneša laikā var savākt visus pokemonus? Stulbība. Varēja taisīt tā, ka visus nemaz nevar savākt. Piemēram pēc regioniem. Amerikā vieni, āzijā citi, eiropā vēl citi. Lai tos varētu mainīt, pirkt, pārdot... retie pokemoni ir reti, nevis tie, kuri nav pie tavas mājas... utt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti