iAuto.lv – devītais ietekmīgākais sociālajos tīklos no medijiem Latvijā 23

 
iAuto.lv | 11.augusts 2017 22:27

Portāls iAuto.lv jūlijā bijis devītais ietekmīgākais medijs, kas visveiksmīgāk spējis iesaistīt auditoriju savās sociālo tīklu aktivitātēs. Savukārt pēc sociālajos tīklos piesaistītās auditorijas apjoma, portāls iAuto.lv ierindojas sestajā vietā, liecina Zīmolu Topa dati par šī gada jūliju.

Zīmolu Tops par jūliju pēc auditorijas iesaistes Foto: iAuto.lv

Dažādās portāla iAuto.lv aktivitātēs sociālajos tīklos Draugiem.lv, Facebook, Instagram un Twitter jūlijā pastiprināti iesaistījušies 41563 cilvēki, kas ir par 6415 vairāk, nekā iepriekšējā mēnesī. Kopumā portālam sociālajos tīklos ir 101 081 sekotājs - par 438 vairāk, nekā pirms mēneša.

Sekotāji portālam iAuto.lv sociālajos tīklos:

  • Facebook – 14 028
  • Draugiem – 81 183
  • Instagram – 4 827
  • Twitter – 2 139

Zīmolu Tops par jūliju pēc auditorijas lieluma Foto: iAuto.lv

Zīmolu topa veidošanā tiek ņemti vērā interneta lietotāju darbības, kas saistītas ar ieraksta vai lapas atzīmēšanu ar ‘patīk’, komentāra pievienošanu un dalīšanos ar lapas saturu, zīmola pieminēšanu četros populārākajos sociālajos tīklos.

Lai gan vasarā dažādu brīvdabas aktivitāšu dēļ interneta vietņu apmeklējums mēdz kristies, portāls iAuto.lv jūlijā sasniedzis šogad lielāko mēneša apmeklējumu – 115 102 unikālie lietotāji, portālu apskatot 353 901 reizi. Ja salīdzinām interneta portālus Latvijā, kas specializējušies auto un tehniloģiju tematikai, tad iAuto.lv uzrāda lielāko apmeklējumu.

Googla Analytics dati par iAuto.lv apmeklējumu Foto: iAuto.lv

Ņemot vērā portāla apmeklētāju interesi par dažādu tehonolģiju testiem, jūlijā izveidota tam atbilstoša sadaļa.  Jau šobrīd sadaļā apkopoti apskati par fototehniku, audio iekārtām, videoreģistratoriem un svaigākais – Samsung Galaxy S7 un iPhone 7 apskats.

 

 
23 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 11.augusts 2017 22:56
13 14 Atbildēt

Un ko dara ietekmīgākie portāli?

delfi kurina nacionālo naidu, i auto aģitē un propogandē bandītiskus un agresīvus braukšanas stilus.

iAuto 12.augusts 2017 7:25
9 8 Atbildēt

1) Nē, mēs palīdzam cilvēkam, kuram nepamatoti uzbruka fotoradara uzraugs iepūšot sejā gāzi. Uzskatām to par ļoti nopietnu pārkāpumu no iekšlietu ministrijas darbinieka puses. Lieta īstenībā ir kliedzoša un vēl izskatās pēc savējo piesegšanas. Tiesa lems. Ģenerālprokuratūra jau atgrieza atpakaļ Iekšējā dienesta lēmumu...

2) Tavā pieminētajā piemēra ir pat tiesas spriedums, kurš pasaka, ka autobusa vadītājs rīkojās pareizi un policijas rīcība bija bīstama satiksmes drošībai, ja autobusa vadītājs būtu bremzējis. Varētu būt bīstama avārijas situācija ar vairāku automobiļu sadursmi.

3) Nē, Tu melo. Turklāt argumentācijā lieto prastu manipulāciju

viencexperc 12.augusts 2017 4:28
7 7 Atbildēt

1) Jūs sniedzat juridisku palīdzību un rakstat aizstāvības runas fotoradaru darbības tīšiem traucētājiem.

2) Jūs atbalstat autobusu "nordeka" agresīvu braukšanu, ātruma pārsniegšanu, avārijas situāciju radīšanu un distances neievērošanu. Rakstat slavas dziesmas un sniedzat jebkāda veida palīdzību.

3) Jūs ar saviem rakstiem un video noskaņojat cilvēkus pret kārtības sargiem. Publicējat nomelnojošas provokācijas pret policiju.

4) Atbalstat nodokļu nemaksāšanu. Tā vietā, lai nosodītu nodokļu nemaksātajus, jūs apdiršat VID, un valsti.

... UTT, UTML.

Bet es jūs nenosodu. Katram reitingi ir svarīgi. Raidījums "Zebra" tāpēc nobankrotēja, jo tā kārtība nevienu neinteresē. Labāk uzrakstīt - "Latvijas valdība ( policija, VID, saema, politiķi, ... ) idioti" un pelnīt skatījumus.

Nu bet nevar jau visu gribēt. Žēl, ka tā ir...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti