No tehnoloģiju nozares tendencēm un jaunās pasaules iespējām līdz Baltijas lomai to attīstībā: TechChill atklāj 2021. gada pasākumu sezonu

 

Foto: Publicitātes attēls

Daiga Zīmele | 24.janvāris 2021 8:30

Šogad jau desmito reizi pēc kārtas Rīgā norisināsies Baltijas reģiona vadošais tehnoloģiju un jaunuzņēmumu nozares pasākums TechChill, kas ik gadu pulcē vairāk nekā 2000 apmeklētājus, tostarp jaunuzņēmumu pārstāvjus un medijus, investorus, dažādu biznesa jomu ekspertus, kā arī tehnoloģiju entuziastus no Latvijas un visas pasaules.

Pielāgojoties globālās pandēmijas ieviestajām korekcijām, TechChill 2021 norisināsies digitālā formātā, un par pasākumu sezonas centrālajām tēmām šoreiz izvirzītas ilgtspējas inovācijas, profesionālās izaugsmes veicināšana, digitālā transformācija, kā arī Baltijas valstu loma globālās tehnoloģiju nozares attīstībā.

Pielāgojot centrālā pasākuma norisi neklātienes formātam, tā programma šogad tiks sadalīta divu nedēļu garumā no 7. līdz 21. maijam, taču TechChill 2021 saturs paliks nemainīgs un tajā jau tradicionāli paredzēta vieta nozares ekspertu prezentācijām un paneļdiskusijām, jaunuzņēmēju un investoru tīklošanās aktivitātēm, "Fifty Founders Battle" sacensībām, pieredzes apmaiņas stāstiem un diskusijām, meistarklasēm, hakatoniem un dažādiem citiem tiešsaistes satelītpasākumiem, kas pirmo reizi būs pieejami dalībniekiem no jebkuras vietas pasaulē. TechChill runātāju vidū ik gadu bijuši dažādi starptautiski pazīstamu uzņēmumu pārstāvji, un arī 2021. gads šajā ziņā nebūs izņēmums, turklāt tas ļaus paplašināt piesaistīto ekspertu tīklu vēl nebijušā līmenī.

“TechChill savas darbības desmito gadu vēlas atzīmēt ar jauniem izaicinājumiem un sasniegumiem, kā vienu no svarīgākajiem mērķiem izvirzot izplešanos uz kaimiņvalsti Lietuvu. Mēs vēlamies veicināt visu Baltijas valstu izaugsmi, stiprināt reģiona vienoto identitāti un izcelt tā pozīcijas starptaustikā līmenī, palīdzot piesaistīt arvien jaunus partnerus, investīcijas, darba vietas un iespējas. Kopējai izaugsmei ir vitāli nepieciešams parādīt, ka Baltijas valstis piedāvā zinošu un spējīgu darba spēku, reģiona lokācija ir izdevīga teju jebkuram biznesam, te ir pieejams atbalsts no valstu institūcijām un citi uzņēmējiem pievilcīgi faktori. Turklāt tam kā lielisks pierādījums kalpo lielais investīciju apjoms, ko Baltijas jaunuzņēmumi spējuši piesaistīt pērn, par spīti visiem pandēmijas radītajiem izaicinājumiem,” komentē TechChill valdes priekšsēdētāja Marija Ručevska.

Pirmais no TechChill 2021 sezonas iesildošajiem pasākumiem norisināsies jau šo trešdien, 20. janvārī, kad TechChill organizatori Facebook tiešraidē iepazīstinās ar šī gada paplašināto pasākumu formātu, centrālajām tēmām, pirmajiem runātājiem un citiem aizraujošiem jaunumiem. Virtuālā atklāšanas pasākuma sākums paredzēts plkst. 17.00, kad skatītājus uzrunās TechChill valdes locekļi Marija Ručevska, Ernests Štāls un Andris K. Bērziņš, bet jau uzreiz pēc tam sekos iepazīšanās ar TechChill komūnas pārstāvjiem. Savukārt turpinājumā paredzēta tematiska paneļdiskusija par tehnoloģiju nozares tendencēm 2021. gadā un Baltijas reģiona lomu to attīstībā, kur kā eksperti piedalīsies ilgtspējas platformas Plan A dibinātāja un izpilddirektore Lubomila Jordanova, Google vadītājs Baltijas valstīs Vytautas Kubilius, kā arī jaunuzņēmumu investīciju kompānijas Lemonade Stand vadošais partneris Siim Teller. Paneļdiskusiju moderēs TechChill valdes locekle Līva Pērkone. Ikviens interesents ir aicināts bez maksas sekot līdzi TechChill sezonas atklāšanas norisei.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti