Palīgi un triki ideālai atpūtai: 12 īpašas lietotnes ceļojumiem

 

Foto: Publicitātes attēls

Tele 2 | 16.jūnijs 2022 10:24

Līdz ar vasaras iestāšanos, ir sākusies atvaļinājumu sezona. Ja nepieciešamas jaunas idejas vai padomi to plānošanai, noderēs dažādas mobilās lietotnes.

Lietotnes tālrunī var palīdzēt ne tikai plānošanas procesā, kad meklējat iedvesmu ceļojumiem, labākās viesnīcas, restorānus un aizraujošākos maršrutus, bet arī tad, ja vēlaties atrast labierīcības citā valstī vai mēģināt tikt galā ar laika joslu izmaiņām.

“Mobilais telefons ir ierasts un neaizstājams palīgs mūsu ikdienā. Arī ceļojumos varam ņemt talkā viedtelefonu, kas palīdzēs gan labāk plānot, gan izbaudīt ceļojumu. Bez ierastās navigācijas funkcijas, kas palīdz orientēties nepazīstamās vietās, ir virkne dažādu noderīgu lietotņu, kas ceļošanu var atvieglot, padarīt mierpilnāku un interesantāku. Ja izvēlies izmantot kādu no lietotnēm, iesakām to lejupielādēt drošos un pārbaudītos interneta veikalos, piemēram, “Google Play” vai “App Store”, kā arī pārliecināties, kuri pakalpojumi ir bez maksas, bet par kuriem būs jāveic papildu maksa,” saka “Tele2” tehniskā servisa vadītājs Gints Peičs.

12 noderīgas lietotnes ceļojumu idejām un plānošanai:

1.       Jaunām idejām – “Headout” un “Culture Trip”

Ja plānojat pēdējā brīža ceļojumu, lietotne “Headout” ir ideāli piemērota jums. Tikai daži klikšķi, lai atklātu interesantas izrādes, ekskursijas un citas aktivitātes pilsētā, kurā atrodaties. Šeit jūs atradīsiet ne tikai labākos pēdējā brīža pasākumus, bet arī atlaides biļetēm.

Lietotne “Culture Trip” nodrošina labākos ceļotāju ieteikumus un video ar apskates vietām. Lietotnē esošie rīki ļauj izveidot apmeklējamo vietu sarakstus un uzreiz rezervēt viesnīcas.

2.       Par labākajiem piedāvājumiem – “Hopper” un “Skiplagged”

Ja meklējat lētākās viesnīcas un lidojumus, lietotne “Hopper” būs neaizstājams palīgs. Tās tehnoloģija katru dienu analizē miljoniem lidojumu un viesnīcu cenas un norāda, vai rezervēt ceļojumu tagad vai nedaudz pagaidīt. Jums būs jāievada galamērķis un kalendārā būs redzams lētākā un dārgākā lidojuma datums. Šeit varat iestatīt paziņojumus par cenu kritumiem un filtrēt savus braucienus — izslēgt iespējas ar gariem pārlidojumiem, papildu maksām vai citiem ierobežojumiem.

Vēl viena lietotne, kas ļauj ekonomēt, ir “Skiplagged”. Tajā varat atrast lētākus transfēra vai pēdējā brīža viesnīcu piedāvājumus. Šeit pieejamie rīki arī ļauj iestatīt brīdinājumus par cenu kritumu, izsekot citu cilvēku ieteikumiem un uzzināt noderīgus padomus.

3.       Plānošanai – “Sygic Travel Maps” un “Visit a City”.

Lietotnē “Sygic Travel Maps” ir milzīga ceļvežu datubāze un vairāk nekā 50 miljoni atrakciju vienā kartē: labākās viesnīcas, muzeji, restorāni un veikali. Šeit integrētie rīki palīdz iepriekš plānot, cik ilgs laiks būs nepieciešams objektu apmeklēšanai, uzzināt informāciju par to darba laiku un cenām. Lietotne ir bez maksas, taču, lai piekļūtu maršrutiem bez interneta pieslēguma, būs jāiegādājas premium versija.

Lietotne “Visit a City” piedāvā ieteiktos apskates ceļvežus, pamatojoties uz to, cik dienas plānojat pavadīt izvēlētajā pilsētā. Lietojumprogrammu rīki automātiski savieno tuvumā esošās apskates vietas un norāda, cik tālu viena no tām atrodas, un aptuveno laiku, ko varētu tur pavadīt. Lietotne ļauj arī rezervēt ekskursijas un iegūt vispārīgu informāciju par ceļojumiem un padomus, kā ietaupīt naudu.

4.       Mantu pakošanai – “Packing Pro” un “PackPoint”

Daudziem koferu krāmēšana pirms ceļojuma ir visnepatīkamākā lieta, un “Packing Pro” var mazināt šos pārdzīvojumus. Lietotne palīdz izveidot galveno lietu sarakstu, pamatojoties uz ceļojuma laiku, laika apstākļiem un citiem svarīgiem faktoriem. Lietotnē ir daži iepakošanas sarakstu piemēri un iespēja dalīties tajos ar draugiem vai ģimeni.

Ja nevēlaties sarakstu veidot pats, uzticiet to lietojumprogrammai “PackPoint”. Pēc galamērķa, izbraukšanas datuma un laika, ko plānojat tur pavadīt, ievadīšanas lietotne izveidos jums sarakstu. Lietotnē esošie rīki ļauj rediģēt izveidotos sarakstus un atzīmēt jau izveidotās listes.

5.       Gardākām maltītēm – “Zomato” un “The Fork”

“Zomato” lietotne palīdz ātri atrast labākos tuvumā esošos restorānus, pamatojoties uz lietotnē iebūvēto klientu atsauksmju sistēmu. Šeit var ne tikai meklēt vislabāk novērtētās ēdināšanas vietas, bet arī pasūtīt maltītes uz mājām un izmantot lietotnē sniegtos piedāvājumus.

Vēl viena noderīga lietotne maltītes atrašanai jaunā pilsētā ir “The Fork”. Tas atvieglos jaunu un aizraujošu restorānu atklāšanu, kā arī galdiņu rezervēšanas procesu. Lietotnē ir arī lojalitātes programma, kas palīdz pelnīt punktus par katru pasūtījumu.

6.       Miega režīms – “Timeshifter”

Ceļotājiem uz tālām zemēm vajadzētu izmēģināt lietotni “Timeshifter”, kas sniedz padomus, kā rīkoties, mainoties laika joslām. Aizpildiet savu profilu un konkrētu ceļojuma informāciju, un lietotne izveidos personalizētus padomus un īpašu grafiku. Tajā jūs redzēsiet, kad atrasties gaismā, kad gulēt, lai izvairītos no spilgtas gaismas vai kofeīna. Izmantojot lietotni, varat arī pievienoties lielai ceļotāju kopienai un iegūt daudz noderīgas informācijas. Personīgo plānu varēsiet izveidot bez maksas vienu reizi, bet, ja vēlēsieties šo aplikāciju izmantot citiem braucieniem, būs jāiegādājas abonements.

7.       Tualetes meklējumi – “Flush”

Lietotne “Flush” ļauj atrast publiskās tualetes dažādās pilsētās. Tāpat lietotne sniedz informāciju par to, vai ceļotājiem būs jāmaksā, jāizmanto atslēga un vai tualete ir pielāgota cilvēkiem ar kustību traucējumiem

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti