Uzsākta «Passat Alltrack» tirdzniecība

 
14.maijs 2012 10:23

Passat Alltrack pieejams pie dīleriem. Salīdzinājumā ar tradicionālo Passat Alltrack, jaunais modelis, kas savieno pasažieru un SUV automobiļu pasaules, lepojas ne tikai ar pašapzinīgu eksterjeru – tas ir aprīkots arī ar bezceļu braukšanas programmu.

Līdz šim šī funkcija bija rezervēta tādiem SUV automobiļiem kā Tiguan un Touareg.

Vizuāli Passat Alltrack no tradicionālajiem ‘brāļiem’ atšķir ‘Valley’ 17 collu vieglmetāla diski, kas rada vairotas uzticamības un augstākās kvalitātes iespaidu. To izceļ arī matēta hroma logu līstes, ārējo atpakaļskata spoguļu ietvari un radiatora režģis. Sudrabkrāsas jumta reliņi, apakšdaļas aizsargs, miglas lukturi un ‘Alltrack’ logo priekšā un aizmugurē skaidri norāda, ka šī ir Passat modeļa bezceļu versija. Atšķiras arī automobiļa dizains. Pateicoties palielinātiem rampas pārbraukšanas un uzbraukšanas leņķiem un par 30 mm lielākam klīrensam, Passat Alltrack tagad piedāvā arī uzlabotu braukšanu bezceļu apstākļos. Dzinēju aizsargā izturīga tērauda apakšdaļas aizsargplāksne.

Šī automobiļa dzinēju klāstā ietilpst viens TSI turbodzinējs ar 155 kW / 210 ZS jaudu un divi TDI dzinēji, kas attīsta 103 kW / 140 ZS jaudu (ar manuālu transmisiju) un 125 kW / 170 ZS jaudu ar DSG transmisiju. Abi TDI agregāti ir BlueMotion tehnoloģiju versijas ar Stop/Start sistēmu un akumulatora reģenerācijas režīmu (bremzēšanas enerģijas atgūšana). Visi modeļi ir aprīkoti ar pastāvīgo 4MOTION visu riteņu piedziņu.

Passat Alltrack maksā, sākot no 32 812 eiro 103 kW / 140 ZS jaudas 2,0 l TDI dzinēja versijā.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijā autobuss ar pasažieriem iegāžas upē; ir bojāgājušie (+ VIDEO) 7

Sanktpēterburgā nezināmu iemeslu dēļ pasažieru autobuss nobraucis no ceļa un iegāzies Moikas upē. Lasīt vairāk

 

Lietuvas muitnieki novērš divu "Tesla Cybertruck" izvešanu uz Baltkrieviju 9

Lietuvas muitnieki aizturējuši divus automobiļus "Tesla Cybertruck", jo ir aizdomas, ka šos pikapus ar elektrodzinēju bija paredzēts kontrabandas ceļā caur Baltkrieviju ievest Krievijā, tādējādi pārkāpjot Eiropas Savienības (ES) sankcijas. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG piedāvā 449 Zs jaudīgu kabrioletu (+ FOTO)

Mercedes-AMG pieteicis CLE 53 4-Matic+ kabrioletu, kas tirgū tiks laists 2024.gada otrajā pusē. Lasīt vairāk

 

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 21

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti