Kuri 7 automobiļi turpinās cīņu par prestižo “Latvijas Gada auto 2020” titulu; Sācies TAUTAS balsojums (+ VIDEO) 5

 
iAuto | 20.novembris 2019 11:21

Latvijas Gada auto 2020 sācies tautas balsojums gadaauto.iAuto.lv, taču arī žūrijai pieņemt galīgo lēmumu būs liels izaicinājums.

Pēc “Lielā testa brauciena”, kurš notika Carnikavā ar bāzes vietu viesu namā "PortLand" pie Gaujas, iestājies pārdomu brīdis. Kurš no rekordlielā konkursa dalībnieku skaita iekļūs finālistu septītniekā, un kurš auto izcīnīs vietu papildnomināciju trijniekā?

Konkursam ir pieteikts tik liels pretendentu skaits kā vēl nekad - 35 modeļi, kas pārklāj izvēles spektru no mazā un paša jaunākā modeļa Latvijā “Peugeot 208” līdz premium segmenta smagsvariem, kā “BMW X5”, “Mercedes-Benz GLE”, “Porsche Macan S” vai elektroauto “Audi e-tron”.

Māris Ozoliņš konkursa “Latvijas Gada auto” organizators

Māris Ozoliņš konkursa “Latvijas Gada auto” organizators: “Žūrijas un Tautas balsojums katru gadu būtiski atšķiras, un galvenie iemesli ir, ka žūrija bez emocionālā patīk/nepatīk ņem vērā arī tādus vērtēšanas kritērijus kā izmaksas, virsbūve, braukšana un atbilstība Latvijas tirgum. Abi balsojuma rezultāti ir interesanti, piemēram, pirms gada “Tautas” balsojumā uzvarēja “Lamborghini Urus”, bet žūrijas balsojumā “Kia Ceed”. Piekritīsiet, ka uzvarētāji ir ļoti atšķirīgi!”

Auto entuziasti un interneta lietotāji sāk vērtēt visus 35 jaunākos automobiļus, kuri nominēti “Latvijas Gada auto 2020 Tautas simpātijas” balsojumam. Ir sācies Tautas balsojums interneta portālā https://gadaauto.iAuto.lv – tā dalībnieki papildus var laimēt Kia Xceed vai Renault Clio uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni.

Laimē Kia Xceed uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni

Laimē Renault Clio uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni

Apmeklējot tirdzniecības centru Mols, var skatīt lielformāta “Latvijas Gada auto 2020” dalībnieku foto izstādi un arī balsot par “Tautas” simpātiju.

Konkurss “Latvijas Gada auto” tiek organizēts no 1998.gada jau 21. reizi, šī gada pretendenti ir (pieteikšanas secībā): Mitsubishi ASX, Mitsubishi L200, BMW X5, Mercedes–Benz GLE, Mercedes–Benz CLA, Seat Tarraco, Cupra Ateca, Jeep Wrangler no 45, Citroën C5 Aircross, Kia Xceed, Kia ProCeed, Škoda Scala, Škoda Kamiq, Volkswagen T-Cross, Volkswagen Passat, Porsche Macan S, Hyundai i30 Fastback N, Hyundai Santa Fe, Hyundai Kona Hybrid, Renault Clio, Renault Megane R.S. Trophy, Mazda CX-30, Range Rover Evoque, Ford Ranger Raptor, Ford Focus ST, Ssangyong Korando, Audi A1 Sportback, Audi e-tron, Audi Q3 Sportback, Toyota Camry, Toyota Rav4, Toyota Corolla TS, Toyots Supra, Peugeot 208 un Suzuki Jimny.

Informatīvi atbalsta: iAuto.lv, Delfi, Latvijas Avīze, Tvnet, Dieviete.lv, Jauniauto.lv, Auto ziņas, garaza.lv, dzivoklis.lv. Atbalsta: t/c Mols, viesnīca „ Avalon Hotel & Conferences”, LAMB, V4 motors.

"Latvijas Gada auto 2020 Tautas balsojums" ir sācies!

Balso šeit gadaauto.iAuto.lv un laimē vienu no auto uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni!

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iAuto 20.novembris 2019 19:58
1 0 Atbildēt

Balso par savu favorītu un laimē jaunu auto uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas tvertni šeit gadaauto.iauto.lv

GuntisViksna 20.novembris 2019 23:08
1 1 Atbildēt

Foršas bildes Raimondam sanākušas... Profesionāls skats uz dzīvi caur foto aci!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 2

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti