Lielisks laiks. Jūrmalas pludmale pilna ar atpūtniekiem, bet tikai 4 ģērbtuves (+ VIDEO) 31

 
iAuto | 28.jūnijs 2020 8:14

iAuto.lv apseko Jūrmalas pludmali vakar, 27.jūnijā, aizbrauc ar velosipēdu no Dubultiem līdz Lielupei un secina, ka visā pludmales garumā ir tikai četras ģērbtuves.

Ģērbtuves, it kā, esot remontā, tad būtu laiks atgādināt, ka Latvijā nav garas vasaras. Reklamēt tūristiem Jūrmalu, bet pirms sezonas neuzlikt ģērbtuves ir Jūrmalas domes (ZZS un Saskaņas koalīcija) nolaidība.

Priecē labais laiks, šīs dienas ir īsta vasara! Gaiss +32, bet ūdens +21.

Foto: iAuto.lv

PAPILDINĀTS 6.07.2020. Šodien beidzot tiek uzstādītas ģērbtuves Jūrmalas pludmalē posmā no Dubultiem virzienā uz Lielupi.

6.07.2020. uzstāda ģērbtuves Foto: iAuto.lv Aculiecinieks

 

 
31 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 28.jūnijs 2020 9:54
12 3 Atbildēt

ir daudz pamuļķu, piemēram, Rīgā to skaits sasniedz 51%, kuri domā, ka Putina partijas - Vienotās Krievijas filiāle - Saskaņa darīs tā, lai Latvijā būtu labi. Un lai visa NVS redzeētu, cik labi Latvijā dzīvojas, ka aizgāja no Krievijas un sēž Eiropas Savienībā.

Nē. Tai partijai mērķis radīt haosu, bardaku, sociālos strīdus, lai Latvijā būtu tik SLIKTI, ka paši latvieši prasīs - ka labāk būtu tomēr ar Krieviju draudzēties.

viencexperc 28.jūnijs 2020 9:32
8 4 Atbildēt

Tāpēc, ka visi bija nabagi. Un nebija naudas aizbraukt tālāk. Vietējam strādniekam bija trīs varianti - nebraukt uz jūru, uz Jūrmalu, vai kur tālāk, bet tikai ja esi izredzētās un ir putjovka vai daudz naudas.

Tikai pamuļķis dzīvo pagātnē. Tu dzīvo tagad un ar katru gadu tev palika mazāk laika dzīvot. Izbaudi tagadni, dari lai tev TAGAD būtu labāk, nevis marasmo par to, kas NEKAD vairs nebūs.

cmgk 28.jūnijs 2020 9:24
7 3 Atbildēt

Padomju laikos katrs varēja pretendēt uz istabu vai dzīvokli, bet zobus laboja ar akmens laimeta metodēm - tiesa, tas bija pieejams katram. Žiguli nopirkt varēja, tikai izstāvot garu rindu vai pa blatam (cik pa virsu bija jādod?), pat ja tev bija sakrāti 5tk.rbļ. Darba vietyās dzēra kā lopi, veči pēc 50 mira ar sirdi uz vella paraušanu un nekādus stentus viņiem nelika.

Labi laiki bija, ja ņem vērā ka Jūrmalā bija vairāk ģērbtuvju un atpūtnieku ar Vissavienības ceļazīmēm - vairāk.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Mazda CX-80: septiņas sēdvietas, hibrīdi un dīzeļi (+ FOTO)

Mazda nesen prezentēja savu pilnīgi jauno flagmani CX-80. Tā virsbūve veidota, domājot par ērtu manevrēšanu ikdienas braukšanas un parkošanās situācijās, taču ar trim sēdvietu rindām tā nodrošina papildu daudzpusību lielākām ģimenēm. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 12

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 5

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti