Avārija - Audi S8 pārrauts uz pusēm (+ foto) 12

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 25.jūnijs 2013 15:07

Pagājušās nedēļas nogalē Nīderlandes un Beļģijas robežas tuvumā notikusi smaga avārija, kuras rezultātā nebūt ne mazais Audi S8 limuzīns burtiski saplosīts gabalos.

Raugoties gabalos sadalītajā Audi, retais šaubīsies, ka avārija ir bez letāla iznākuma. Un kļūdīsies, jo šoreiz noticis teju neticamais – vadītājs izdzīvojis, turklāt bez nopietnām traumām.

Foto: Publicitātes foto

Policija vēsta, ka Audi S8 pie kura stūres atradies Polijas iedzīvotājs, novirzījies no ceļa Molenbērselas pilsētā Beļģijā un milzīgā ātrumā ietriecies ceļmalas kokā.

Foto: Publicitātes foto

Trieciens bijis tik spēcīgs, ka vairāk kā 1,5 tonnu smagais automobilis pārrauts uz pusēm, bet detaļas – izkaisītas vairāku desmitu metru rādiusā.

Foto: Publicitātes foto

Masīvā priekšējā daļa savu skrējienu beidza pie tuvākās mājas sienas, bet akumulators ielidojis pa logu šīs pašas mājas istabā, savukārt degvielas tvertne tika atrasta kaimiņmājas dārzā.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
S8 25.jūnijs 2013 17:17
5 0 Atbildēt

šitam laikam pat leiši nepieteiksies:)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti