Luksusa versija pasaulē lētākajam auto (+ foto) 3

 

Foto: Tata Motors

iAuto | 17.oktobris 2013 12:02

Pasaules lētākajam automobilim „Tata Nano” ($2000) izveidota luksusa aprīkojuma komplektācija, vēsta Autocar-India.

Jaunā modifikācija, kas veidota uz komplektācijas LX bāzes, pārrēķinot ASV dolāros, maksās aptuveni $2400 un par šādu cenu pircējs iegūs automobili, kas aprīkots ar atpakaļskata spoguli arī pasažiera pusē, borta datoru, diviem cimdu nodalījumiem un audio sistēmu ar četriem skaļruņiem. Komplektā arī dekoratīvās riteņu disku uzlikas un hromēts dekors automašīnas priekšpusē.

Foto: Tata Motors

Agrāk tika ziņots, ka "Tata Motors" plāno uzcelt rūpnīcu Rumānijas pilsētā Kluž-Napokā, kur tiktu ražoti "Tata Nano" otrās paaudzes automobiļi Eiropas tirgum. Projektā paredzēja ieguldīt vienu miljardu eiro un radīt līdz pat pieciem tūkstošiem darbavietu. "Tata Nano" tirdzniecībai Eiropā vajadzēja sākties jau 2012.gadā, taču plānus neļauj īstenot situācija pašmāju tirgū, kur pieprasījums pēc pasaulē lētākā automobiļa pastāvīgi samazinās.

Foto: Tata Motors

Jaunā modifikācija ir ražotāja kārtējais mēģinājums pievērst pircēju uzmanību pasaulē lētākajam automobilim. Piebildīsim, ka nesen tika laista klajā arī "Nano" CNG gāzes modifikācija, bet mazauto dīzeļversija vēl ir izmēģinājuma stadijā. 

Foto: Tata Motors

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kristaps 17.oktobris 2013 13:26
1 0 Atbildēt

Un baigais pluss ir tas ka domkratu nevajaga :) ar vienu roku piepacel ar otru nomaini riteni :) :D

IkdienasViesis 18.oktobris 2013 11:45
1 0 Atbildēt

Domāju, ka mūsu tirgū šie auto aizietu uz bravo - tās pašas biezo dāmītes sapirktos, lai būtu ar ko sīci aizvest uz skolu un aizbraukt iepirkties....Būtu arī lēts auto studentiem. tagad tie nabadziņi - študenti, braukā ar visādiem lētiem šrotvāgeniem. Jau vairākkārt esmu tos pēc lekcijām šnorē vilcis līdz kopuškām, jo parsti nekad tie nav iedarbināmi .

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 3

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti