Atrodi "Jeep" un saņem to par velti! (+ foto) 5

 
iAutolv | 15.augusts 2014 8:25

Oktobrī Eiropas tirgū tiks uzsākta "Jeep" jaunākā un mazākā modeļa "Renegade" tirdzniecība. Taču pie zināmas veiksmes par mazā apvidnieka īpašnieku var kļūt arī ātrāk, tādēļ, ka… "Jeep" to jau ir atvedis un kaut kur paslēpis, bet atslēgas „atstājis aizdedzē.”

Tā vācu Bild.de apraksta neparasto akciju, ko ražotājs sarīkojis, lai bruģētu ceļu savam jaunākajam produktam. "Renegade" bāzes modelis maksā 19 900 eiro, taču Jeep savu „apslēpto mantu” nokomplektējis par apaļiem 30 000 eiro. Lai kļūtu par laimīgo atradēju, "Renegade" tīkotājam cītīgi jāseko līdzi norādēm, kas tikšot publicētas kompānijas mājaslapā.

Foto: Publicitātes foto

Par 19 900 eiro pircējs iegūst "Renegade" bāzes versiju ar 1,6 litru 110 ZS benzīna motoru un priekšējo riteņu piedziņu vienkāršākajā komplektācijā Sport. Modernais Multi-Air turbomotors 140 ZS versijā pieejams variantā 4x2 ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, bet 170 ZS versija kombinēta ar pilnpiedziņu un deviņu pakāpju automātisko kārbu.

Foto: Publicitātes foto

Dīzeļdzinēju paletē 1,6 litru 120 ZS Multijet kombinācijā ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu (EUR 23 600) un priekšējo riteņu piedziņu, bet pilnpiedziņas versijas izmantos divlitru turbo dīzeli ar 140 un 170 ZS, pie tam spēcīgākais dīzeļdzinējs pieejams vienīgi īpaši smagiem bezceļiem nokomplektētajā "Trailhawk" versijā, komplektā ar pilnpiedziņu un deviņu pakāpju AK.

Foto: Publicitātes foto

Jau bāzes versijā Sport 4,23 m garais "Renegade" būs aprīkots ar sešiem gaisa drošības spilveniem, klimatkontroles sistēmu, no kalna nobraukšanas palīgsistēmu un skārienjutīgu multimediju-informācijas ekrānu, bet dārgāko komplektāciju aprīkojumā būs (daļējs uzskaitījums): adaptīvā kruīzkontrole, kas uztur konstantu attālumu līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim, aklā leņķa kontroles sistēma, automātiskā parkošanās palīgsistēma, atpakaļskata kamera un sistēma, kas virzoties atpakaļgaitā brīdinās par šķērsli vai iespējamo traucēkli. "Renegade" ir 17-22 cm klīrenss (atkarīgs no versijas), 16,17 vai 18 collu riteņi, piecvietīgs salons un bagāžas nodalījums ar 350-869 litru ietilpību.

Foto: Publicitātes foto

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 15.augusts 2014 15:40
7 0 Atbildēt

Pa veli arī paņemtu, daudz nedomātu!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO)

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti