"Seat Leon X-Perience" maksās 28 750 eiro (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 21.augusts 2014 7:38

"Seat" atklājis Parīzes autoizstādei (4.10) gatavotā jaunuma, universāla "Leon X-Perience" cenu – Vācijā tas maksās vismaz EUR 28 750.

Par šo cenu uz "Seat Leon Style" bāzes izgatavotais un par 15 mm augstākais visādceļu universāls būs komplektēts ar 110 ZS 1,6 litru TDI dīzeļdzinēju, Start-Stop sistēmu un 4Drive pilnpiedziņu, taču arī tad tas ir par 3860 eiro dārgāks nekā pilnpiedziņas universāls "ST." Toties salīdzinājumā ar jau pieminēto "ST," "X-Perience" aprīkojumā ir 17 collu alumīnija diski, sporta sēdekļi priekšā un klimatkontroles sistēma.

Foto: Publicitātes foto

Kopumā ražotājs šim universālam sagatavojis trīs dīzeļa un vienu benzīna motoru. Divlitru 150 ZS TDI dīzeļversijas cena ir EUR 29 740, bet šī motora 184 ZS versija ar sešpakāpju DSG kārbu maksās EUR 33 060. No vietas līdz simtam tā paātrinās 7,1 sekundē, var sasniegt maksimālo ātrumu 224 km/h un uz 100 km patērē vidēji 4,9 litrus degvielas.

Foto: Publicitātes foto

Vienīgais benzīna motors – 1,8 litru 180 ZS TSI, jau sērijveidā kombinēts ar sešpakāpju DSG pārnesumkārbu un pircējam izmaksās vismaz 30 140 eiro. Visi "X-Perience" universāli jau no rūpnīcas komplektēti ar "Volkswagen" jaunāko "Haldex-5" pilnpiedziņu.

Foto: Publicitātes foto

Aprīkojumā būs EDS elektroniskais diferenciāļa bloķētājs abām asīm, XDS (tas pats - tikai priekšējai asij) un "multi-collision" bremžu sistēma, kas  pēc nopietnas sadursmes automātiski nobremzē transportlīdzekli, lai izkliedētu atlikušo kinētisko enerģiju, savukārt papildaprīkojuma sarakstā atrodamas tādas ekstras kā diožu lukturi, ACC adaptīvā kruīzkontroles sistēma ar "Front Assist" distances regulēšanu un "City" bremzēšanas sistēmu, kas novērš sadursmi nelielā ātrumā, joslas pārkāpšanas brīdinājuma sistēma un palīgsistēma, kas kontrolē vadītāju un brīdina par nogurumu.

Foto: Publicitātes foto

"Seat Leon X-Perience" dīleru salonos (Vācijā) gaidāms, sākot ar 18.oktobri. 

Foto: Publicitātes foto

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kasinsh79 26.augusts 2014 23:02
1 0 Atbildēt

Piekritīšu, ka dārgs gan. BET - neviena veca miskaste kā LMT te augstāk minējis, nevar līdzināties JAUNAM un mūsdienīgu tehnoloģiju, aprīkojuma, ērtību utt. ražojumam! Tie auto pat nv salīdzināmi!

Savas domas par SEAT esmu mainījis kardināli, kopš ģimenes vajadzībām nopirkām 2003.gada 1.9TDi, vienkāršs darba zirdziņš ar kosmiski zemu patēriņu un tāpat - superīgu dinamiku (pēc čipošanas - 130 zs) :o Pilnīgi bezproblēmu auto, lēts remontos, ja vajag.

Nobraukti LV n'tie gadi, tagad atdots vecākiem, lai izmanto auto pēc savām vēlmēm un nepieciešamības.

VWfans 28.augusts 2014 7:39
1 0 Atbildēt

Labāk ņemt vienkāršāk aprīkotu komplektāciju par krietni lētāku cenu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti