"Ford" modernizējis minivenu "C-Max" (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 17.septembris 2014 11:59

Dažas dienas pēc "S-Max" attēlu publicēšanas internetā, "Ford" nodevis globālā tīmekļa lietotāju vērtēšanai arī septiņvietīgā minivena mazā brāļa – "C-Max" attēlus.

Foto: Publicitātes foto

Arī piecvietīgais "C-Max" tagad dižojas ar "Aston Martin" līdzīgo radiatora resti, jauniem starmešiem, LED dienas gaitas lukturiem un uzlabotu aprīkojuma klāstu.

Foto: Publicitātes foto

Minivena salons tagad daudz labāk pasargāts no apkārtējiem trokšņiem un motora izdotās skaņas, iekārtojumam izmantoti augstvērtīgāki apdares materiāli, bet pogu un vadības slēdžu izvietojums ieguvis loģiskāku izkārtojumu. Pircējus noteikti iepriecinās jaunais SYNC2 multimediju komplekss ar astoņu collu ekrānu, USB pieslēgvietu un balss vadību, savukārt opciju sarakstam pievienota apsildāma stūre un bagāžnieka atvēršanas „komforta” funkcija (pirmoreiz šīs klases automobiļiem), kas iedarbinās vāka pacelšanas/nolaišanas mehānismu, ja zem aizmugures bufera pašūpos kāju.

Foto: Publicitātes foto

Palīgierīču arsenālā (daļējs uzskaitījums): aktīvā parkošanās palīgsistēma, sistēma, kas brīdina par iespējamo sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli, adaptīvā kruīzkontrole, aklā leņķa asistents  u.c.)

Foto: Publicitātes foto

"C-Max" motoru klāstā būs jau pazīstamais 1,0 litru trīscilindru "EcoBoost" benzīna agregāts ar 100 un 125 ZS, kam vēlāk pievienosies 1,5 litru "EcoBoost" ar 150 un 180 ZS, savukārt dīzeļu izvēlē 1,5 litru TDCi četru cilindru motors ar 95 vai 120 ZS, kā arī 2,0 litru TDCi ar 150 ZS. Visi motori jau sērijveidā komplektēti ar "Start-Stop" sistēmu.

Foto: Publicitātes foto

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
IkdienasViesis 17.septembris 2014 13:19
5 2 Atbildēt

Pie mums tas auto nav īpaši populārs. Latviešu vidē no minivaniem joprojām dominenē amerikaniskie vojadžeri. Bet, taksisti par pašreizējās paaudzes šiem fordiņiem izsakās ļoti pozitivi. Galvenais pluss esot - salīdzinosi izturīga ritošā un labs komforts. Ne velti takšu parki joprojām turpina šos auto iepirkt.

GB12 17.septembris 2014 17:03
1 0 Atbildēt

Pirmkārt, ko nozīmē - dominē? Visvairāk reģistrēti vai kā? Vai šo vari arī ar skaitļiem pierādīt vai arī tikai tavā rajonā vojādžeri izskatās vizuāli vairāk. Un vai tas attiecas uz jauniem auto vai arī uz divdesmitgadīgiem?

Otrkārt, kura konkrēti takšu firma brauc ar C-Max?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti