"BMW" minivens tagad arī pilnpiedziņas versijā (+ foto) 13

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 18.septembris 2014 11:59

"BMW" papildinājis 2.sērijas minivena "Active Tourer" versiju skaitu ar pilnpiedziņas modifikāciju "xDrive," kas būs pieejama tikai komplektā ar 2,0 litru 231 ZS benzīna (versija 225i) un 2,0 litru dīzeļa (versija 220d) 190 ZS dzinējiem.

Foto: Publicitātes foto

Neskaitot jau pieminēto "xDrive" pilnpiedziņas modifikāciju, bavāriešu minivena pircēji varēs rēķināties ar diviem jauniem motoru variantiem. Benzīna motoru izvēle papildināta ar divlitru četru cilindru dzinēju, kas attīsta 192 Zs un 280 Nm, bet dīzeļdzinēju piedāvājumam pievienots trīscilindru agregāts ar 1,5 litru darba tilpumu, 116 ZS jaudu un 270 Nm griezes momentu. Komplektā ar jauno benzīna agregātu "Active Tourer" līdz simtam ieskrienas 7,5 sekundēs un var sasniegt maksimālo ātrumu 230 km/h, bet tandēmā ar dīzeļdzinēju 100 km/h tiek sasniegti pēc 10,6 sekundēm.

Foto: Publicitātes foto

Jaunāko (116 ZS) dīzeļdzinēju varēs kombinēt vienīgi ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu, bet "xDrive" versijas jau no rūpnīcas tiks piegādātas ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Foto: Publicitātes foto

"BMW 2-Series Active Tourer" savu pirmizrādi piedzīvoja šā gada pavasarī, Ženēvas autoizstādē. Automobiļa pamatā ir UKL platforma, ko tas dala ar jaunās paaudzes "MINI Cooper." Sākotnēji "Active Tourer" bija pieejams ar diviem benzīna (135; 150 ZS) un vienu dīzeļa (150 ZS) dzinēju.

Foto: Publicitātes foto

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kasinsh79 18.septembris 2014 17:10
6 0 Atbildēt

Izstāstu savus novērojumus.

Braucam ar ģimenes auto MAZDA 5. Tātad - minivens. 7 vietīgs, vismaz bērniem aizmugurējā rindā ērti un pat ļoti patīk. Vizuāli ļoti moderns auto, aprīkots ar visu, visu (ādas salons, elektriskās sānu durvis, back camera, navigācija, klimats, xenon lukturi, automāts, LPG absolūti bez ķibelēm utt.) Auto uzticams, nekas neplīst, plānojam braukt vēl vairākus gadus. Iegādājāmies pirms diviem gadiem LV pirktu jaunu un maz brauktu - 70 tkm.

Un tagad tāda situācija, tieku es pie darba auto BMW E61 dīzeļa - arī gandrīz max komplektācijā... Un saprotu, ka japānis ne vella neiet (salīdzinājums - baisa lieta), ka japānī braukt ir ārkārtīgi skaļi, ja BMW mūzikas sistēma (ļoti laba) ir naturāli cita pasaule, ka BMW dīzelis ārkārtīgi dinamiski braucot, ārpus pilsētas patērē ap 6 (tikai!!!) litriem DD un...

Gribu tādu pat 7 vietīgu minivenu kā MAZDA 5, tikai BMW izpildījumā. AR BMW nopakotību akustiski, dzinēja jaudu un ekonomiju utt. - BET ar MAZDA uzticamību, zagļu absolūtu NE-interesi un salona transformācijas iespējām.

Utopija? Izskatās, ka pagaidām diemžēl jā. Gaidu no BMW sakarīga "lielā" minivena ražojumu :)

kasinsh79 19.septembris 2014 13:39
4 0 Atbildēt

Manai nav nevienas rūsas, jo nav nekas bijusi sista ;)

Attiecīgi, tādu arī gribētu no BMW puses (kas ir pats par sevi saprotams, bleķi tiem ir pārāki par japāņu brīnumu bleķiem).

5series 19.septembris 2014 13:05
1 1 Atbildēt

minivens? paši gan prezentē kā compact MPV, un normāli cilvēki tādus par miniveniem nesauc. būtu liels, vidējs vēl varētu saprast , bet kompakts.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti