"Peugeot" "Quartz" parāda pilsētas krosovera nākotni (+ foto)

 

Foto: netcarshow.com

Peugeot Baltic | 18.septembris 2014 10:30

Konceptautomobilis "Quartz", kas tiks parādīts Parīzes automobiļu izstādē, ļauj nojaust, kādā virzienā dodas "Peugeot", attīstot savus pilsētas krosoverus.

Peugeot "Quartz" raksturo sportiski spēcīgs un dinamisks izskats, savukārt automobiļa salons ir funkcionāls un pilns ar vadītāju atbalstošām augstākajām tehnoloģijām.

Pilsētas krosoverā ir vieta četriem pasažieriem, katram pasažierim ir savs atsevišķi stāvošs sēdeklis. Braukšanas komfortu palielina arī garā garenbāze un automobiļa 2 metru platums un 4,5 metru garums.

Foto: netcarshow.com

"Quartz" ārējo izskatu uzsver LED priekšējie un aizmugures lukturi, gaismu atstarojošā dzinēja vēdināšanas atveres sānos un platie 23 collu riteņi.

Konceptautomobiļa interjera dizains piedāvā jaunus materiālus, piemēram, bazaltu, digitāli adītu tekstilu un chine ādu. "Quartz" ir pirmais modelis pasaulē, kas automobiļa interjerā izmanto digitāli adītu tekstilu. Grīdas un durvju paneļus sedz melna, savukārt sēdekļus - brūna āda. Sacīkšu automobiļu iedvesmotā kantainā stūre ļauj braucējam mainīt gan braukšanas režīmu, gan pārnesumu, izmantojot uz stūres esošos taustiņus.

Foto: netcarshow.com

"Peugeot" Sport izstrādāto reibinošo, pat pustūkstoti zirgspēku sasniedzošo hibrīdu "Quartz" uz priekšu ved 1,6 litru THP 199kW (270 ZS) iekšējās aizdedzes un divi (85kW) elektrodzinēji, kas enerģiju gūst no 400V akumulatora.

"Quartz" izmantotā 6 pārnesumu automātiskā pārnesumu kārba vadītājam ļauj izvēlēties kādu no trim braukšanas režīmiem: ZEV, ROAD un RACE. Režīmā ZEV automobilis, cik ilgi iespējams, brauc, izmantojot elektrodzinēju un akumulatoru (līdz 50km). ROAD režīmā automobilis pārvietojas benzīna un elektrodzinēja kombinētajā režīmā, un RACE režīms nodrošina maksimālu jaudu un īpašu braukšanas pieredzi, vienlaicīgi izmantojot visu triju dzinēju jaudu. Pneimatiskā balstiekārta automobiļa klīrensu automātiski iestata diapazonā no 300 līdz 350 mm.

Foto: netcarshow.com

Foto: netcarshow.com

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti