"Volkswagen" iezīmē "Transporter" nākotni (+ foto) 2

 

Foto: Autobild.de

iAuto | 23.septembris 2014 12:18

Komerctransportlīdzekļu izstādē Hanoverē "Volkswagen" prezentējis konceptuālu pikapu "Tristar," kas iezīmē nākotnes dizaina līniju "Transporter" saimes modeļiem.

Foto: Autobild.de

"Tristar" pikapa garums ir 4,78m, platums 2,32 m, bet augstums – 2,07 m. Konceptam ir īsā riteņu bāze, pagarināta kabīne ar transformējamu salonu un pastāvīgā pilnpiedziņa ar bloķējošo diferenciāli aizmugures asī. Automobilis komplektēts ar rupja protektora apvidus riepām, bet tā klīrenss palielināts par 30 mm.

Foto: Autobild.de

Zem kravas kastes grīdas atrodas no putekļiem un mitruma pasargāts nodalījums, kurā var uzglabāt sīkākus priekšmetus vai darba instrumentus. Vajadzības gadījumā šo nodalījumu var izvilkt uz aizmuguri līdz pat vairāku metru garumam. Vēl viena „slēptuve” ierīkota zem dubultās kabīnes grīdas.

Foto: Autobild.de

Pikapa salons komplektēts ar 20 collu planšetdatoru, multimediju sistēmu un kafijas automātu, bet vadītāja un pasažiera sēdekļi regulējami dažādās pozās un var apgriezties ap savu asi.

Foto: Autobild.de

Motortelpā iebūvēts divlitru turbo dīzelis, kas attīsta 204 ZS jaudu un 450 Nm griezes momentu un darbojas kombinācijā ar septiņu pakāpju DSG pārnesumkārbu. Šāds komplekts pikapam nodrošina maksimālo ātrumu 185 km/h, bet paātrinājumam līdz 100 km/h vajadzēs 10 sekundes.

Foto: Autobild.de

"Volkswagen T6" sērijveida modelis ar "Tristar" pikapa vizuālajiem vaibstiem tiks parādīts 2015.gada Ženēvas autoizstādē, bet kafijas automāta tā salonā visticamāk nebūs.

Foto: Autobild.de

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vērotājs 24.septembris 2014 21:55
2 1 Atbildēt

Man šāds auto noderētu.:)

Muitnieks 25.septembris 2014 11:16
1 0 Atbildēt

Ak tu kontrabandists, pieķēru tevi!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti