''Renault'' atklāj jaunā ''Trafic'' ražošanas līniju

 

Foto: Publicitātes foto

LEAD | 7.oktobris 2014 8:30

1964. gadā atklātā Sandouville ražotne, kura šogad atzīmē pusgadsimta jubileju, sper jaunu soli savā attīstībā, pirmo reizi savas pastāvēšanas vēsturē uzsākot komerciālu transportlīdzekļu ražošanu. Lai nodrošinātu ražotnes pārveidošanu, bija nepieciešams 230 miljonu eiro ieguldījums un trīs gadi grūta darba.

Tas ir ievērojams izaicinājums gan darbiniekiem, gan ražošanas procesam, jo rūpnīcā joprojām turpinās vieglo automašīnu Laguna un Espace ražošana, kas norisināsies, līdz modeļi tiks aizvietoti. Līdz ar jaunā Trafic ražošanas uzsākšanu Sandouville ražotnē, Renault kļūst par vienīgo Eiropas uzņēmumu kravas furgonu ražotāju Francijā.

Abu uzņēmumu jūlijā parakstītā līguma ietvaros Fiat-Chrysler uzticēja Renault uz Trafic platformas balstīta furgona izstrādes un ražošanas uzsākšanu 2016. gada otrajā ceturksnī ar kopējo skaitu 100 000 transportlīdzekļu. Modeļa Fiat Professional dizainu izstrādās Fiat, un tam piemitīs unikāli un atpazīstami stila elementi.

Visa uzņēmuma atbilstība Fiat-Chrysler prasībām ir liecība par tā komandu profesionalitāti visās jomās un Renault līguma rezultāts.

Līdzīgi kā Renault rūpnīcas Maubeuge un Batilly, arī Sandouville ražotne iesaistās spraigajā kravas furgonu tirgū. Renault ieņem šīs nozares vadošo lomu Eiropā jau 16 gadus pēc kārtas, 2013. gada beigās sasniedzot 14,5 % tirgus daļu. 2014. gada augusta beigās Renault kravas furgonu tirdzniecības apjoms palielinājās vēl par 5,7 % (8 %, ja ņem vērā visus grupas kravas furgons).

Francijas Ekonomikas, rūpniecības un digitālā sektora ministra klātbūtnē Renault Group ģenerāldirektors Karloss Gosns personīgi apsveica darbiniekus un izteica pateicību par smago darbu: „Sandouville ražotnes pārveidošana un jaunais ar Fiat parakstītais līgums piešķir mums vienu no vadošajām pozīcijām augošajā gravas furgonu tirgū. 2013. gada martā parakstītā konkurētspējas līguma un Sandouville darbinieku ieguldītā darba dēļ šī ražotne spēj sasniegt visaugstāko kvalitātes un darba izpildes līmeni. Šis apsveikums ir veltīts visiem iesaistītajiem darbiniekiem.”

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti