Trešais atsaukums "Porsche" sportkāriem 6

 

Porsche Cayman Foto: iAuto

iAuto | 4.novembris 2014 12:08

Vai "Porsche" sācis ražot brāķi? – retoriski vaicā vācu interneta resurss de.autoblog.com. Un ne bez pamata – Premium sportkāru ražotājs šogad jau trešo reizi spiests atsaukt savus automobiļus, lai izlabotu defektus.

Šoreiz tas skāris 4428 "Porsche 911," "Boxster" un "Cayman," kam konstatēts nedrošs bagāžas nodalījuma vāka (Porsche tas ir priekšpusē) stiprinājums. Drošības eksperti konstatējuši, ka sliktākajā gadījumā vāks var atvērties brauciena laikā, kas gan, pēc Porsche apgalvojuma, nekad vēl neesot noticis. Lai nu kā, "Porsche" apņēmies defektu novērst un visi 4428 īpašnieki saņems uzaicinājumu par ierašanos dīleru servisos.

Porsche Cayman S Foto: iAuto

Atgādināsim, ka 2014.gadā "Porsche" bija spiests pasludināt atsaukumu "911 GT3" (motors) un "918 Spyder" (aizmugures ass) automobiļiem.

Porsche 911 Cabrio Foto: iAuto

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
NHTSA 4.novembris 2014 15:22
2 0 Atbildēt

amerikāņu NHTSA, uzreiz redzams - lūk, tā vajag naudiņu atstrādāt - ir, nav, var būt, nevar būt, ir aizdomas - lūdzu uz servisu! Ja arī mēs tik principiāli būtu visās prasībās kaut vai tikai pret ražotāju, tālu būtu tikuši!

ha! 4.novembris 2014 19:41
2 0 Atbildēt

nebraukšu uz servisu! gan jau ka parāda piedzinēji mani tur gaidīs.

3ton 4.novembris 2014 14:33
1 0 Atbildēt

Pludlīnija kā lidmašīnas spārnam tad retinājums var celt vāku kopā ar visu aizmuguri gaisā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti