"AvtoVAZ" pārtrauks "Lada Priora" kupejas ražošanu (+ foto) 8

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 6.novembris 2014 11:54

Nākamā gada sākumā "AvtoVAZ" pārtrauks "Priora" trīsdurvju kupejas modeļa ražošanu, atsaucoties uz saviem ziņu avotiem vēsta krievu interneta izdevums "Avtosreda.ru."

Foto: Publicitātes foto

"Lada Priora Coupe" cena sākas no 393 000 rubļu (EUR 7200), bet vislabāk nokomplektētais variants maksā RUB 488 900 (EUR 8950). Klientiem tiek piedāvāts 1,6 litru motors divās versijās (98, 106 ZS) kombinācijā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, kā arī trīs aprīkojuma komplektācijas.

Foto: Publicitātes foto

Vislabāk aprīkotās "Priora Coupe" rīcībā ir ABS, stūres pastiprinātājs, lietus un gaismu sensori, kondicionieris, priekšējo sēdekļu apsilde, multimediju sistēma ar navigāciju.

Neskaitot kupejas versiju, "Lada Priora" pieejama arī modifikācijās ar piecdurvju hečbeka, sedana un universāla virsbūvēm. Tuvāko 12 mēnešu laikā "Lada Priora" gaida modernizācija, pēc kuras tas paliks uz konveijera vēl trīs gadus un tiks ražots vienlaicīgi ar savu pēcteci "Lada Vesta."

Foto: Publicitātes foto

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Māris 6.novembris 2014 16:45
7 1 Atbildēt

interesanti. apskatot bildi nr.3 rodās jautājums: kā var ātrumus pārslēgt, ja tā ievietota starp sēkļiem, kur pat sērkociņa kastītei nav vietas? :)

protams 6.novembris 2014 19:14
6 0 Atbildēt

Man jau šķiet, ka auto pasaule neko nezaudē noņemot no ražošanas jebkuru žiguli, bet tās ir manas domas. Kāds ir braucis ar pēdējo gadu ladām? kā ir?

Ups4 6.novembris 2014 17:39
5 0 Atbildēt

Kas, Tu, ar žiguli neesi braucis? ....:)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti