Mercedes iepazīstina ar BMW X6M konkurentu (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 12.janvāris 2015 11:45

Vācijas autobūves kompānija Mercedes-Benz iepazīstinājusi ar modeli AMG GLE 63 Coupe, kas sastādīs konkurenci BMW X6M īpaši jaudīgo luksusa klases krosoveru segmentā.

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe aprīkots ar 5,5 litru twin-turbo V8, kas attīsta 557 ZS (700 Nm) standarta versijā un 585 ZS (760 Nm) vēl jaudīgākajā S modifikācijā. Motori tiek komplektēti ar septiņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kurai ir ar stūres svirām vadāma manuālā ātrumu pārslēgšanas funkcija.

Foto: Publicitātes foto

100 km/h Mercedes-AMG GLE 63 Coupe S versija sasniedz 4,2 sekundēs, kas ir tikpat ātri kā ar 4,4 litru 575 ZS motoru aprīkotajam BMW X6M. Tāpat kā BMW, arī Mercedes krosovera maksimālais ātrums elektroniski ierobežots līdz 250 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe rīcībā ir AirMatic pneimatiskā piekare, pastāvīgā 4Matic pilnpiedziņa un Dynamic Select sistēma ar pieciem darbības režīmiem: Individual, Comfort, Sport, Sport+ un Slippery. Pirmais no tiem ļauj vadītājam pašam izvēlēties dzinēja, stūres iekārtas un piekares darbības iestatījumus, bet Slippery nodrošina optimālo vilkmi un maksimāli iespējamo saķeri un noturību īpaši nelabvēlīgos braukšanas apstākļos.

Foto: Publicitātes foto

No GLE Coupe standarta modeļa AMG variants atšķiras ar agresīvākā veidola aerodinamikas komplektu, 21 collu riteņiem (S versijai – 22 collas), augstākas veiktspējas bremzēm, platākām riteņu arkām un gaismas diožu lukturiem. Aizmugure raksturīga ar difuzoru, ko ieskauj hromēti izplūdes sistēmas uzgaļi, kas pa pāriem novietoti abām malās un nelielu spoileri, kas stiprinās pie bagāžnieka vāka.  

Foto: Publicitātes foto

Salonā iebūvēti ar Nappa ādu apvilkti sporta sēdekļi, ar oglekļa šķiedras fragmentiem dekorēts, nedaudz savādāks nekā standarta versijai mērinstrumentu panelis, kā arī sporta stūre un sporta pedāļi no nerūsējošā tērauda.

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe tirdzniecībā nonāks šā gada vasarā. Cena: aptuveni 115 000 eiro par bāzes versiju un 120 000 par S modifikāciju. Salīdzinājumam: GLE 450 Coupe Vācijā maksā EUR 75 000.

Foto: Publicitātes foto

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 12.janvāris 2015 11:55
2 0 Atbildēt

Izskatās ciešami!

kasinsh79 13.janvāris 2015 15:32
2 0 Atbildēt

Aizmugure - jā. Citādi - arī super!

klopos 12.janvāris 2015 20:11
1 0 Atbildēt

Skats vājāks kā sestajam x .

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti