"Audi R8" (450 ZS) avārija - testa brauciens 150 000 eiro vērtībā (+ foto) 32

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 4.februāris 2015 7:51

Sadauzīta supermašīna un zaudējumi 150 000 eiro vērtībā – lūk, ar ko beidzies, kāda lielu ātrumu cienītāja testa brauciens ar 450 ZS jaudīgo "Audi R8."

Foto: Publicitātes foto

„Iznomā savu sapni”  - aicina Magdeburgas kompānijas "Motion-Drive" reklāmas plakāts Erfurtes autoizstādē. Jauka ideja, nodomā, kāds 44 gadus vecs jaudīgas tehnikas cienītājs un iegūst "Audi R8" testa braucienam par nieka 179 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Tālāk gan tik spīdoši neiet, jo tikai divus kilometrus pirms finiša "Audi R8" spēju novērtētājs nolido no ceļa un aizskarot koku, savu braucienu pabeidz sniega aizturēšanai paredzētajā sētā.

Foto: Publicitātes foto

Pašam nekas, bet dārgais autiņš pagalam. Kā ziņo vācu Autobild, skāde esot aptuveni 150 000 apmērā, un, lai arī lielāko daļu no tās segs apdrošinātājs, galvenā varoņa piedzīvojumi ar to nebeidzas – pirmkārt, šādos gadījumos klientam jāsedz zaudējumi 5000 eiro apmērā, otrkārt, policija uzsākusi izmeklēšanu, kas pamatota ar aizdomām par ātruma pārkāpšanu. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
32 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 4.februāris 2015 8:10
37 9 Atbildēt

Pāris plasmasas un lukturis. Mok kādu detaļu var piemeklēt no audi 80, zaudējumi max 1 500.

buks 4.februāris 2015 16:01
17 2 Atbildēt

Ja jums lekās, ka beigts radiators pieļaujams bojati lanžeroni,rāmja defekti nerunājot par sīkumiem ir tik viegli un lēti labojams prieks, tad jums labāk šeit nevajadzētu izteikties.

Ps. pāris tūkstoši aizietu par sīkumiem vien tā ir sporta klases mašīna. viņai lukturi maksā tuvu ja ne pat pāri tavas mēneša algas apjomam. :)

TML 4.februāris 2015 8:17
14 3 Atbildēt

vācieši mūždien pārspīlē - viņiem vienmēr maksimālā summa uzrādās

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti