''Kia SPORTSPACE'' koncepts tiks prezentēts Ženēvas auto izstādē 5

 

Foto: Publicitātes foto

BPS | 17.februāris 2015 7:40

Starptautiskās 85. Ženēvas auto izstādes ietvaros Kia Motors Europe plašākai sabiedrībai prezentēs savu jauno un inovatīvo konceptu - ''Kia SPORTSPACE''. Oficiālā atklāšana plānota 3.martā.

Jaunais ''SPORTSPACE'' īpaši piemērots garu distanču mērošanai, un tas radīts ātrai un efektīvai ceļošanai, nodrošinot maksimālu komfortu.

Jaunais koncepts radīts ''Kia'' Frankfurtes Dizaina studijā Gregorija Gijoma (Gregory Guillaume), Eiropas dizaina nodaļas galvenā dizainera, vadībā. SPORTSPACE konceptu raksturo unikāla un moderna virsbūves forma. Modelis tapis, balstoties uz apņemšanos radīt automašīnu, kas ir mūsdienīga, tomēr vienlaikus ietilpīga un funkcionāla, neupurējot Kia modeļu galvenās raksturiezīmes – lielisks izpildījums, ilgtspējība un ekonomija.

Foto: Publicitātes foto

Arī jauno modeli raksturo ''Kia'' priekšējā reste, kura ieguvusi apzīmējumu „tīģera deguntiņš” un līdzenas proporcijas, kas lieliski iekļaujas spēcīgajā un dinamiskajā virsbūvē. Vienlaikus jaunais modelis piedāvā augstākās kvalitātes salona komfortu un patiešām ietilpīgu bagāžas nodalījumu.

“Mēs vēlējāmies radīt automašīnu, kas būtu mums zināmo universālu jaunā suga – automašīnu aktīviem cilvēkiem, kuriem ir nepieciešams plašs bagāžas nodalījums nedēļas nogalē un kuri nevēlas meklēt kompromisus, runājot par mūsdienīgu, ērtu un pat sportisku auto,” skaidro Gregorijs Gijoms, Eiropas dizaina nodaļas galvenais dizaineris.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 17.februāris 2015 12:47
4 3 Atbildēt

Kam tādu ērmu vajag!

Artūrs 17.februāris 2015 14:32
3 0 Atbildēt

Man tādu :) Izskatās superīgi

Shamejais 18.februāris 2015 1:08
3 0 Atbildēt

sū.....da korejieši -kopē, un kopēs... :(

no priekšas - VW cherokee,

no pakaļas - vecā Toyota Avensis

TAS IR JAUNAIS KIA!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti