"Hyundai Tucson" nomaina "ix35" (+ foto, video) 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 18.februāris 2015 12:06

Krosovera "ix35" vietu Eiropā turpmāk ieņems jaunās paaudzes modelis, kas tāpat kā Korejā un ASV turpmāk būs pazīstams ar nosaukumu "Tucson."

Foto: Publicitātes foto

Pašmāju tirgū un ASV krosovers vienmēr tirgots ar nosaukumu "Tucson" un līdz ar paaudžu maiņu tas notiks arī Eiropā. Salīdzinājumā ar priekšteci jaunais modelis kļuvis par 65 mm garāks (4475 mm), 30 mm platāks (1850 mm) un 15 mm zemāks (1645 mm). Riteņu bāze pastiepusies par 30 mm (2670 mm), bet bagāžas nodalījuma tilpums palielinājies par 78 litriem – līdz 512 litriem. Nolaižot sēdekļu atzveltnes, izveidojas līdzena kravas novietnes grīda.

Foto: Publicitātes foto

"Tucson" izveidots jauns priekšpuses dizains ar lielu, nedalītu radiatora resti un priekšējo buferi, kurā tagad integrēti ne tikai miglas, bet arī dienas gaitas lukturi. Sāni atpazīstami pēc visā korpusa garumā ievalcētas līnijas, bet aizmugure – pēc izmainītas formas bagāžnieka vāka, bufera un lielākiem, modernākiem lukturiem.

Foto: Publicitātes foto

Salonā jauns mērinstrumentu panelis, ventilācijas un apsildes sistēmas izvadu forma un novietojums, savādāk novietotas vadības pogas un lielāks multimediju sistēmas ekrāns. Ražotājs apgalvo, ka "Tucson" sēdekļi ir komfortablāki, ar garāku sēdvirsmu, bet salona iekārtojumam izmantoti kvalitatīvāki apdares materiāli.

Foto: Publicitātes foto

"Tucson" aprīkojumā būs bezatslēgas pieejas sistēma salonam, elektriski verams bagāžnieka vāks (var atvērt, nospiežot pogu uz atslēgas), automātiskā parkošanās palīgsistēma, "Tom Tom" navigācija ar septiņu gadu bezmaksas karšu atjaunošanu, sistēmas, kas brīdina par joslas pārkāpšanu un šķēršļiem aklajā zonā, kā arī braucot atpakaļgaitā, ceļazīmju atpazīšanas sistēma, sistēma, automātiskā bremzēšanas sistēma, ventilējami priekšējie un apsildāms aizmugures sēdeklis.

Foto: Publicitātes foto

Pircēji varēs izvēlēties vienu no diviem 1,6 litru benzīna motoriem (135, 176 ZS) vai trim 1,7 un 2,0 litru dīzeļiem (115, 135, 184 ZS). Transmisiju izvēlē: sešpakāpju manuālā un automātiskā pārnesumkārba, septiņu pakāpju divsajūgu automātiskā pārnesumkārba ar manuālo ātrumu pārslēgšanas funkciju.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

"Hyundai Tucson" tiks ražots Čehijā un tirdzniecībā to gaida 2015.gada rudenī. 

 
Visi komentāri
 
IkdienasViesis 20.februāris 2015 10:54
0 1 Atbildēt

Nu nezinu - man diez ko nepatīk. Ļoti austrumniecisks dizains, "nikns" izskats, droši vien, ka lētāk par 30 000 euro neviens arī nepiedāvās. Ja nu kādam jaunā santa fe fanam iepatiksies - tomēr lētāks. Es kopumā neesmu austrumnieciskā autodizaina piekritējs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti