Varenapvidnieku "Mercedes" ražotājs piedāvā savu projektu (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 27.februāris 2015 12:04

Austrijas kompānija "Magna Steyr," kas ražo tajā skaitā arī "Mercedes" G klases apvidniekus un īpaši dārgo un ekskluzīvo trīsasu "G63 AMG 6x6" (cena-gandrīz pusmiljons eiro) Ženēvas autoizstādē nāks klajā ar savu projektu – konceptauto "Mila Plus hybrid."

4,4 m garās kupejas "Mila Plus hybrid" galvenās sastāvdaļas ir rāmis no sapresētiem alumīnija profiliem, plastikāta virsbūves paneļi, akumulatoru baterija, trīscilindru benzīna dzinējs un divi elektromotori – katrai asij pa vienam. Hibrīdsistēmas kopējā jauda ir 272 ZS (580 Nm) un brīdī, kad hibrīdauto kustībai tiek izmantoti visi trīs agregāti, automobilis līdz 100 km/h paātrinās  4,9 sekundēs. Izmantojot tikai abus elektromotorus 80 km/h tiek sasniegti 3,6 sekundēs.

Foto: Publicitātes foto

Ar pilnībā uzlādētiem akumulatoriem "Mila Plus hybrid" var nobraukt 500 kilometrus, bet 75 km no tiem var veikt ar elektrību. "Magna Steyr" uzsver, ka viņu ražojums ir videi draudzīgs un visus komponentus var utilizēt bez kaitējuma apkārtējai videi. 

Foto: Publicitātes foto

Koncepta konstrukcijā izmantoti īpaši viegli materiāli, kas ļāvuši noturēt hibrīdauto masu pusotras tonnas robežās (1520 kg). Mila Plus hybrid izceļas ar sevišķi zemu CO2 izmešu līmeni, kas nepārsniedz 32 gramus uz vienu kilometru.

Vairāk informācijas "Magna Steyr" sola sniegt Ženēvas izstādē (5.03-15.03), piebilstot, ka hibrīdauto sērijveida ražošana varētu sākties divu – trīs gadu laikā.

Foto: Publicitātes foto

"Mila Plus hybrid" nav "Magna Steyr" vienīgais koncepts – 2011.gadā austrieši prezentēja elektroautomobili "Mila EV," bet divus gadus vēlāk pārsteidza ar "Mila Coupic" konceptu – automobili-transformeru, kas varēja pārvērsties par divdurvju krosoveru, kupeju vai kabrioletu.

Mila EV - 2011.gads Foto: Publicitātes foto

Mila Coupic - 2013.gads Foto: Publicitātes foto

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 27.februāris 2015 12:29
1 2 Atbildēt

Glīts 80to gadu beigu spēkrats.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti