"Hyundai Tucson" - ražots Čehijā, domāts Eiropai (+ foto) 18

 

Foto: Auto-Medienportal.Net/Tim Westermann

iAuto | 4.marts 2015 12:04

Ženēvas autoizstādē Dienvidkorejas "Hyundai" demonstrē jaunās paaudzes krosoveru "Tucson," kas kompānijas modeļu piedāvājumā aizstās "ix35."

Foto: Auto-Medienportal.Net/Tim Westermann

Vizuāli 4,48 m garais "Tucson" orientējas vairākkārt uzlabotā "Santa Fe" virzienā, bet tehniski tā pamatā ir jauna platforma, kas korejiešu krosoveru paceļ vienā līmenī ar galvenajiem konkurentiem.

Foto: Auto-Medienportal.Net/Tim Westermann

Komforta aprīkojumā atkarībā no komplektācijas versijas būs bezatslēgas pieejas sistēma salonam, elektriski verams bagāžnieka vāks (var atvērt, nospiežot pogu uz atslēgas), automātiskā parkošanās palīgsistēma, Tom Tom navigācija ar septiņu gadu bezmaksas karšu atjaunošanu, sistēmas, kas brīdina par joslas pārkāpšanu un šķēršļiem aklajā zonā, kā arī braucot atpakaļgaitā, ceļazīmju atpazīšanas sistēma, sistēma, automātiskā bremzēšanas sistēma, ventilējami priekšējie un apsildāms aizmugures sēdeklis.

Foto: Auto-Medienportal.Net/Tim Westermann

Pircēji varēs izvēlēties vienu no diviem 1,6 litru benzīna motoriem (135, 176 ZS) vai trim 1,7 un 2,0 litru dīzeļiem (115, 135, 184 ZS). Transmisiju izvēlē: sešpakāpju manuālā un automātiskā pārnesumkārba, septiņu pakāpju divsajūgu automātiskā pārnesumkārba ar manuālo ātrumu pārslēgšanas funkciju.

Foto: Auto-Medienportal.Net/Tim Westermann

"Hyundai Tucson" tiks ražots Čehijā un tirdzniecībā to gaida 2015.gada rudenī.

Foto: Auto-Medienportal.Net/Tim Westermann

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
h2 4.marts 2015 14:46
5 0 Atbildēt

Manuprāt gan no iekšas,gan no āras skaists

GB12 4.marts 2015 17:46
4 1 Atbildēt

Nu, kā saka, cilvēks balso ar savu maku... QQ ir viens no pārdotākajiem automobiļiem ne tikai Latvijā. Un pateikt, ka viņam gaumes nav, bet tev ir, būtu stulbi. Varbūt ir tieši otrādi... :)

Bet kādu laiku atpakaļ lasīju viena autožurnālista (neatceros, kura) komentāru, ka savā ziņā autobūve ir sasniegusi tādu kā virsotni (tas, protams, nenozīmē, ka netiks ieviestas jaunas tehnoloģijas, kaut vai tā pati autonomā braukšana) un vienīgais, ar ko ražotāji plus mīnus vēl varētu sacensties, ir dizains. Tad nu visi eksperimentē Tas "aziātiskais" dizains, kā redzams, patīk daudziem, tāpēc ražotāji arī to kultivē.

ĀRZEMNIEKS 4.marts 2015 18:06
4 1 Atbildēt

Pēc kurējām?Vai esi jau iekšā pasēdēt,biji izstādē?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti