Modernizētā "Toyota Avensis" cena sāksies no 23 640 eiro (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 10.marts 2015 10:55

Modernizētā "Toyota Avensis" cena nemainīsies un tāpat kā agrāk sāksies no 23 640 eiro (cena Vācijā), bet dārgāko komplektāciju cena pat saruks par 200 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Vācijas tirgū "Avensis" startē 20.jūnijā un būs pieejams sedana un universāla modifikācijās. Salīdzinājumā ar sedanu, universāla versija visās komplektācijās ir par 1000 eiro dārgāka. 

Foto: Publicitātes foto

Jau bāzes versijā "Toyota Avensis" būs aprīkots ar elektriski regulējamiem un apsildāmiem spoguļiem, elektriski paceļamiem stikliem, diožu dienas gaitas lukturiem, klimatkontroles sistēmu un sešu skaļruņu audio iekārtu, kas ir komplektā ar CD/radio un vadības pogām uz stūres.

Foto: Publicitātes foto

Drošības sistēmu arsenālā būs septiņi gaisa spilveni, "Pre-Collision-System" (PCS) sistēma ar automātiskās bremzēšanas tehnoloģiju un asistents, kas palīdz uzsākt braukšanu slīpumā. Motoru izvēlē 1,6 litru benzīna motors ar 132 ZS jaudu un pilnīgi jauns 1,6 litru 112 ZS dīzelis, kas uz 100 km patērēs vien 4,1 litru degvielas (CO2 – 108 g/km).

Foto: Publicitātes foto

"Comfort" komplektācijā (no 27 090 eiro) iekļauti: (daļējs uzskaitījums) miglas lukturi, lietus un gaismu sensori, 16 collu vieglmetāla diski, multimediju sistēma "Toyota Touch2" ar atpakaļskata kameru, astoņu collu ekrānu un "Mirror Link" funkciju, kas ļauj tai pieslēgt viedtālruni.

29 240 vērto "Business Edition" varēs papildināt ar "Design" paketi (LED starmeši, līkumu izgaismošanas funkcija, 17 collu riteņi un "Privacy Glass" stikli) un "Comfort-Plus" paketi (apsildāmi priekšējie sēdekļi, DAB/DAB+ ciparu radio, bezatslēgas pieeja, ceļazīmju atpazīšanas sistēma, joslas uzturēšanas asistents). Komplektā ar 2,0 litru dīzeļdzinēju šādi komplektēts "Avensis" būs par 200 eiro lētāks nekā priekštecis).

Foto: Publicitātes foto

Visdārgākā "Avensis" komplektācija "Executive" (no 32 590 eiro) savu īpašnieku lutinās ar 18 collu riteņiem, diožu starmešiem, kas ir kombinācijā ar līkumu izgaismošanas un lukturu mazgāšanas funkciju un AFS ("Adaptive Front Light System") adaptīvo gaismu sistēmu, ādas salonu un Premium 10 skaļruņu audio sistēmu.

Foto: Publicitātes foto

Papildu nosauktajam universāla komplektācijā būs vēl arī "Skyview" panorāmas jumts ar elektriski regulējamām žalūzijām un bagāžas nodalījuma sliedītes.

Foto: Publicitātes foto

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 10.marts 2015 12:19
5 1 Atbildēt

Glīts darbavāģis!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti