Ženēvas autoizstādes atskaņas II daļa (+ foto) 4

 
iAuto | 18.marts 2015 7:55

Ženēvas 2015.gada autoizstāde noslēgusies, tādēļ atskatīsimies uz interesantākajiem jaunumiem, izmantojot iAuto.lv korespondenta iesūtītās fotogrāfijas.

Honda NSX

Eiropas pirmizrāde Honda NSX sportkāram, kas 25 gadus pēc pirmā modeļa starta mūsdienu versijā atgriežas kā 560 ZS jaudīgs hibrīds ar V6 Biturbo benzīna un trīs elektromotoriem. Jauda visiem četriem riteņiem tiks novadīta ar deviņu pakāpju divsajūgu pārnesumkārbas starpniecību. Cena pagaidām netiek atklāta, toties aptuvenais tirdzniecības starts gan – 2015.gada beigas.

Foto: iAuto

Infiniti QX30 Concept

2013.gada Frankfurtes autoizstādē Infiniti nodemonstrēja uz Mercedes A-klases bāzes veidotu kompaktu modeli Q30, bet šā gada Ženēvas izstādē skatāms šīs saimes krosovers QX30. Pagaidām koncepts, taču sērijā tas nonāks 2016.gadā, kamēr hečbeks Q30 tiek gaidīts jau šogad.

Foto: iAuto

Honda Civic Type R

Jaunais Honda Civic Type R aprīkots ar divlitru benzīna turbo motoru, kas attīsta 310 ZS. Pilnīgi pietiekami, lai nojoņotu Nirburgringas trases apli 7:50 minūtēs un iegūtu ātrākā sērijveida priekšpiedziņas automobiļa titulu. Rekordista cena – aptuveni 40 000 eiro.

Foto: iAuto

Aston Martin Vulcan

McLaren P1 GTR un Ferrari FXX K saņem konkurentu Aston Martin Vulcan personā. Tiesa, atšķirībā no abiem minētajiem, Vulcan nav hibrīds, tādēļ iztiks bez elektromotora palīdzības, paļaujoties vien uz 7,0 litru V12 dzinēja brutālajiem 800 zirgspēkiem. Dinamiskie raksturlielumi šobrīd nav zināmi, tāpat kā cena. Eksperti domā, ka par „Vulkānu”  Aston Martin gribēs aptuveni 2 miljonus eiro.

Foto: iAuto

Nissan Sway

Lūk, tāds varētu izskatīties jaunās paaudzes Nissan Micra, kura iespējamo izskatu Ženēvā ieskicē koncepts Sway. Protams, uz pretēji veramām aizmugures durvīm (gluži kā Rolls-Royce) būtu naivi pretendēt, tādēļ cerēsim, ka līdz 2016.gadam, kad ieradīsies sērijveida modelis, koncepts no sava efektīgā izskata zaudēs pēc iespējas mazāk.

Foto: iAuto

Renault Kadjar

Ja runājam vienkāršoti, tad tas ir tas pats Nissan Qashqai tikai Renault izpildījumā. Abi izgatavoti uz alianses CMF platformas, kas paredzēta C un D segmentam. 4,45 m garais Kadjar nostāsies starp Captur un Koleos un tiks piedāvāts ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu ar diviem dīzeļa un vienu benzīna turbo dzinēju. Cenas Renault vēl nav paziņojis.  

Foto: iAuto

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iAuto 18.marts 2015 16:01
1 0 Atbildēt

Tas labi

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti