"Lincoln" parāda flagmaņa "Continental" pirmssērijas variantu (+ foto) 8

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 30.marts 2015 11:39

"Ford" sastāvā ietilpstošā kompānija "Lincoln" Ņujorkas autoizstādē izrādīs modeļa "Continental" konceptu, kas līdz 2016.gadam pārtaps par sērijveida modeli.

Foto: Publicitātes foto

"Continental" neapšaubāmi veidots kā luksusa segmenta pārstāvis – salona apdarei izmantota augtākās kvalitātes āda, alkantara, atlass un aitas vilnas paklājiņi.

Foto: Publicitātes foto

Komfortablajiem sēdekļiem ir 30 veidu regulācijas, braucēju rīcībā ir multimediju sistēma ar atsevišķu vadības bloku aizmugures pasažieriem un iespēja ar pogu aktivizēt panorāmas jumta „viedo stiklu,” (SPD SmartGlass) kas efektīvi atdzesē salonu. No ārpuses uz augstākās raudzes gēniem norāda 21 collu pulētā alumīnija riteņu diski, LED matricu galvenie lukturi un smalki nostrādāts radiatora režģis ar "Lincoln" firmas zīmi centrā.

Foto: Publicitātes foto

Sedana drošības sistēmu arsenālā būs 360 grādu apkārtējās zonā uzraudzības sistēma, automātiskās bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju, adaptīvā piekare un stūres iekārta.

Foto: Publicitātes foto

Motortelpā iebūvēts trīslitru benzīna dzinējs, kura tehniskos datus ražotājs pagaidām neatklāj.

Foto: Publicitātes foto

Pirmais "Lincoln Continental" tika izgatavots 1939.gadā. 2002.gadā no piedāvājuma svītroja "Continental" pēdējo paaudzi un vietā stājās modelis "MKS."  

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 

 

 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 30.marts 2015 13:04
3 0 Atbildēt

Skaists!

Motors 30.marts 2015 14:15
3 2 Atbildēt

bišku tā kā uz Bentley velk

Kaivo 5.aprīlis 2015 11:08
1 0 Atbildēt

Man gan divas pirmās bildes vairāk ar Audi A8 sasaucās, bet kopumā smuks auto, braukšanas vaina :D

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti