320 ZS "Ford Focus RS" Eiropā startēs 2016.gada sākumā (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 7.aprīlis 2015 12:46

"Ford" paziņojis, ka jaudīgais "Ford Focus RS" Eiropas tirgū kļūs pieejams 2016.gada sākumā, savukārt ražošana "Ford" rūpnīcā Vācijā sāksies jau šā gada laikā.

Foto: Publicitātes foto

"Ford Focus RS," kas pirmoreiz tiks sūtīts arī Amerikas tirgū, ir pirmais no 12 īpaši sportiskiem modeļiem, ko "Ford" solījis laist klajā līdz 2020.gadam.

Foto: Publicitātes foto

"Focus RS" iebūvēts 2,3 litru četru cilindru "Ecoboost" 320 ZS motors ar degvielas tiešo iesmidzināšanu. Interesanti, ka šis motors ir viens no agregātiem, kas tiek izmantots arī "Ford Mustang" komplektēšanai.

Foto: Publicitātes foto

"Focus RS" tehniskajā arsenālā būs "Dynamic Torque Vectoring" vilkmes sadales sistēma, kā arī "Launch Control," kas palīdzēs nodrošināt optimālu paātrināšanos no vietas.   

Foto: Publicitātes foto

"Focus RS" ASV un Eiropas tirgiem izstrādājusi neliela inženieru grupa, kas apvienota zem "Ford Performance" karoga. Savas pastāvēšanas laikā tā strādājusi pie daudziem "RS" projektiem, ieskaitot labi pazīstamos "Escort RS" (1970.gads) un "Sierra RS Cosworth" (1985.gads). "Ford Focus RS" kļuvis par specializētās nodaļas 30.modeli.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
sviesc 7.aprīlis 2015 22:07
2 0 Atbildēt

ja atkal buus aizmirsta pilnpiedzinja, tad taa jau buus njirgaashanaas par pirceejiem.

LMT 7.aprīlis 2015 13:16
1 1 Atbildēt

Glīts, gandrīz kā 1998tajā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti