Volkswagen prezentē jaunu digitālo superauto

 

Foto: Publicitātes foto

Moller Baltic | 15.aprīlis 2015 8:38

Volkswagen paplašina savu GTI autoparku un sūta savu jauno superauto izbraucienā pa digitālo sacīkšu trasi. Zem GTI Supersport dzinēja pārsega rūc 503 ZS VR6 TSI dzinējs, ko papildina septiņpakāpju dubultā sajūga pārnesumkārba DSG.

Šī digitālā superauto dizainā apvienota Volkswagen ikona un sacīkšu automobiļa uzbūve. Pagājušā gada rodsteram seko vēl viena GTI versija ar ilgo sacīkšu braukšanas vēsturi, kuru iespējams izmēģināt spēlē Gran Turismo®6 tikai un vienīgi PlayStation®3.

Foto: Publicitātes foto

Jau pirmais iespaids par šo automobili liecina, ka Supersport ir fanu iekārots un radīts sacīkstēm. Pateicoties 655 Nm griezes momentam, virtuālais GTI līdz 100 km/h ieskrienas vien 3,6 sekundēs. Ar pilniem apgriezieniem tā maksimālais braukšanas ātrums pārsniedz 300 km/h. Iespaidīgo jaudu uz virtuālo asfaltu nogādā 4MOTION visu riteņu piedziņas sistēma un 20 collu GTI vieglmetāla diski.

Supersport GTI konkurentiem pietiek vien paskatīties uz to, lai sāktu uztraukties: virsbūves forma joprojām atgādina tā GTI priekšteci, taču ikviens jaunākā GTI modeļa centimetrs iemieso sportista dabu. Modeļa proporcijas un virsmas ir pielāgotas zemajam gravitācijas centram, bet plašais oglekļa elementu izmantojums padara digitālo superauto īpaši vieglu — tā jaudas un svara attiecība ir tikai 2,5 kilogrami uz zirgspēku.

 

Foto: Publicitātes foto

Aerodinamiski uzlabotās virsbūves izteiksmīgajā priekšpusē spilgtākās iezīmes ir vertikālie gaismas moduļi un apjomīgās gaisa ieplūdes atveres ar šim modelim raksturīgo medus kāres dizainu. Platie pleci automobiļa aizmugurē nodrošina izcilu bremžu ventilāciju, bet izteiksmīgais jumta spoileris un ekstravagantais izkliedētājs ļauj Supersport modelim saplūst ar trasi, lai sasniegtu ātrāko apļa laiku.

Jaunāko Volkswagen digitālo veidojumu iespējams iegūt Reflex Silver, Gran Turismo Red, Lapiz Blue vai Oryx White virsbūves krāsā. Gran Turismo 6 spēlētājiem tas jau tagad ir pieejams lejupielādei.

Leģendārās sacīkšu spēles sestā daļa, kas pieejama tikai PlayStation spēlētājiem, ir pārdošanā kopš 2013. gada. Šajā sērijā kopumā ir 1200 dažādi automobiļi, kas sacenšas 37 dažādās trasēs.

Foto: Publicitātes foto

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 1

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti