"Seat Alhambra" kļuvis labāks (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 16.aprīlis 2015 8:14

Spānijas autobūves kompānija "Seat" veikusi minivena "Alhambra" modernizāciju, iekļaujot piedāvājumā uzlabotus motorus un papildinot aprīkojuma klāstu.

Foto: Publicitātes foto

Minivena dīzeļdzinēju gammā ir trīs divlitru agregāti ar 115, 150 un 184 ZS jaudu, savukārt benzīna motorus pārstāv divi dzinēji ar 150 un 220 ZS un analogu darba tilpumu.

Foto: Publicitātes foto

Visjaudīgākā motora versija saņēmusi 20 papildu zirgspēkus, bet visi motori kopumā kļuvuši par 15 procentiem ekonomiskāki. Kā sadarbības partneris motoriem paredzēta sešu pakāpju manuālā vai robotizētā pārnesumkārba, bet 150 ZS dīzeļversiju varēs kombinēt ar "4Drive" pilnpiedziņu.

Foto: Publicitātes foto

Minivena komplektācijā iekļauta jaunās paaudzes "Easy Connect" multimediju sistēma, bet no papildaprīkojuma saraksta varēs izvēlēties, piemēram, aklās zonas kontrolēšanas palīgsistēmu, adaptīvo kruīzkontroli, sistēmu, kas brīdinās par sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli, adaptīvo piekari "Dynamic Chassis Control" (DCC) vai diožu lukturus aizmugurē.

Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecībā "Seat" minivens nonāks šā gada jūnijā un Vācijā maksās aptuveni 30 000 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Crankshaft 16.aprīlis 2015 12:27
2 0 Atbildēt

Kaste uz goda! Vismaz nav kaut kāds furņī-murņī saburzīta

metāla pikucis, kādus tagad štancē vairumā. Ārējais izskats

gan būtībā vispār pie kājas - iekšā sēžot to auto no ārpuses

vispār neredz. :-) Mazgāšanai vispār ideāls!

PsychoDriver 16.aprīlis 2015 12:04
1 5 Atbildēt

Arī Sharan nav nekāds smukulis!

Kāpēc ģimenēm jāpārvietojas ar šādām kastēm uz riteņiem?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 27

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti