Volvo demonstrē trīsvietīgo XC90 Excellence Lounge Console (+ foto) 18

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 24.aprīlis 2015 12:00

Pašlaik notiekošajā Šanhajas autoizstādē Volvo izrāda jaunu "Volvo XC90" modifikāciju – "XC90 Excellence" ar "Lounge Console" paketi, kas paredzēta vien trim braucējiem.

Līdz šim bija zināms, ka "Volvo XC90" greznākā un labāk aprīkotā modifikācija ir četrvietīgā "Excellence," taču izrādās, ražotājs gatavs piedāvāt vēl ekskluzīvāku variantu.

Foto: Publicitātes foto

Tas ir modelis "XC90 Excellence" ar "Lounge Console" paketi, kam ir divi atsevišķi sēdekļi aizmugurē, bet priekšā tikai viens, kas paredzēts šoferim. Priekšējā pasažiera sēdekļa vietā te iebūvēta daudzfunkcionāla un vairākos veidos transformējama konsole, kas pilda dažādas funkcijas.

Foto: Publicitātes foto

To var izmantot kā kāju atbalstu vai kurpju skapīti, ja atver tajā iebūvētu nodalījumu. Ja paceļ speciālu stiprinājumu, kāju atbalsts pārvēršas par darba galdiņu, kam otrā pusē integrēts 17 collu multimediju sistēmas monitors, savukārt nolaižot ekrānu, atklājas spogulis un novietne rotaslietām vai dažādiem kosmētikas piederumiem.

Foto: Publicitātes foto

Tā kā šī "XC90" versija veidota uz vislabāk aprīkotās "Excellence" bāzes, krosovera komplektācijā būs plašā diapazonā elektriski regulējami sēdekļi ar masāžas un ventilācijas funkciju, papildu salona izolācija un "Pirelli" riepas, kas nodrošina īpaši klusu ritējumu.

Foto: Publicitātes foto

Komplektu papildina uzlabota "Bower & Wilkins" audio sistēma (papildu skaļruņi, labāks "Surround" efekts), klimatkontroles sistēma ar gaisa jonizēšanas funkciju, ledusskapis, dzērienu turētāji ar apsildīšanas un atdzesēšanas funkciju, atvāžami galdiņi un kristāla glāzes, kas tāpat kā ātrumpārslēga uzgalis, tapušas Zviedrijas stikla fabrikā "Orrefors."

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
IVARS 24.aprīlis 2015 15:46
21 5 Atbildēt

VOLVO ĀTKAL PĀRSTEIDZ PASAULI! SUPER,SUPER ,SUPER !

Aigarcix 24.aprīlis 2015 20:58
11 2 Atbildēt

Nu ,pa lielam ,ZAZ am izņemot peiekšējo benķi ar bija tikpat ērti.Iemet kartupeļmaisu un uzliec kājas,i praktiski i ērti.

vadims 24.aprīlis 2015 16:15
10 5 Atbildēt

nu forši,ne ? fixsi bremzē un dāma ar visām parfimērijām ar ģīmi glaunā spogulī ! līdz galam neapdomāts salons lai arī cik nebūtu ''LUX'' variants

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 33

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti