"BMW" 3.sērija modernizēta: attēli un informācija (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 8.maijs 2015 8:04

Internetā publicēti modernizētā "BMW" 3.sērijas sedana attēli. Vizuālās pārmaiņas ir nelielas, taču tehniskais aprīkojums, salona apdares materiāli un komplektācijas – labākas.

Foto: Publicitātes foto

Vācu "Autobild" žurnālisti, kas piedalījās automašīnas prezentācijā, raksta, ka jau atverot durvis, redzams, ka salons kļuvis augstvērtīgāks – klimatkontroles, stiklu pacēlāju un sēdekļu regulēšanas pogas un sviras apņem glīta matēta hroma apmalīte, glāžu turētāji paslēpti zem atbīdāma vāciņa, elkoņa balsti priekšā un aizmugurē tagad jau sērijā, bet klimatkontroles bloks priekšējā paneļa centrā dižojas ar klavierlakas apdari.

Foto: Publicitātes foto

"Head-up" displejs tagad ir pilnībā krāsains, navigācijai ir labāka grafika un tā darbojas ātrāk, turklāt ar trīs gadu atjauninājumu garantiju, bet parkošanās palīgsistēma prot iebraukt automobili arī perpendikulāri novietotā stāvvietā.

Foto: Publicitātes foto

Modernizētajam modelim ir jauni bamperi un LED lukturi, turklāt diožu tehnika izmantota ne tikai galvenajiem starmešiem (par piemaksu), bet arī virzienrādītāju, dienas gaitas, bremžu un aizmugures lukturu noformējumam. Sīkumaini jaunievedumu uzskaitītāji atzīmēs arī jaunas krāsas virsbūvei un salona apdarei, jauna dizaina riteņus un uzlabotu piekari ar jaunās konstrukcijas amortizatoriem.

Foto: Publicitātes foto

Motoru klāstam pievienosies jauna modifikācija 340i ar 326 ZS jaudīgu trīslitru sešu cilindru motoru, kas nomaina agrāko 335i (306 ZS), bet bāzes versijas lomu tagad pildīs 318i ar 1,5 litru 136 ZS trīscilindru motoru, kas stāsies līdzšinējās bāzes versijas 316i vietā, aizstājot četru cilindru motoru ar tādu pašu jaudu.

Foto: Publicitātes foto

Pēc ražotāja datiem jaunā bāzes versija komplektā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu patērēs par 13% degvielas mazāk, kas skaitļu valodā ir 5,0 litri agrāko 5,8 vietā. "Autobild" atzīmē, ka būs interesanti pārbaudīt šo dzinēju reālos apstākļos, jo ar līdzīgu agregātu aprīkoto "Mini" un 2.sērijas "Active Tourer" testi pierādīja, ka tas ir dzīvīgs un ņiprs spēka agregāts, kas degvielu ekonomē vien attiecīgos apstākļos, bet uz autobāņa patērē tikpat daudz, cik četrcilindru motors.

Foto: Publicitātes foto

Nākamgad 3.sērijas motoru piedāvājumam pievienosies hibrīda modifikācija 330e ar kopējo jaudu 252 ZS (184 ZS divlitru četru cilindru benzīna un 80 kW elektromotora tandēms), kas 35 km varēs nobraukt ar elektrību. Versija 335d jau no rūpnīcas aprīkota ar pilnpiedziņu, bet versijām 320i, 330i, 340i, 318d, 320d un 330d to var pievienot par papildmaksu.

Foto: Publicitātes foto

Modernizēto modeli "BMW" sāks piedāvāt ar 25.jūliju. Cenas atkarībā no versijas pieaugs par 500-1500 eiro, toties dažas noderīgas ekstras, piemēram, elkoņu balsti un lietus sensors, iekļautas aprīkojumā jau no rūpnīcas. Aprīkojuma komplektāciju variantiem pievienota pirmā pakāpe "Advantage" (950 eiro), kurā ražotājs apvienojis iecienītākās ekstras (klimatkontrole, 16 collu riteņi u.c.).

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 8.maijs 2015 9:01
15 1 Atbildēt

Tāpat jau bija krietni pārāks par pārējiem braucamajiem.

iAuto 8.maijs 2015 22:46
11 0 Atbildēt

Nikns!

nja... 8.maijs 2015 15:54
4 5 Atbildēt

Tā priekš jau tagat izskatās itkā kaut kas būtu notriekts!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti